Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

написать Твір (Що нам потрібно відроджувати )

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

1) 2cuo =2 cu+o2 разложение 

      2cu+ o2= 2cuo соединение

      cuo+2hcl=cucl2+h20 замещение

2)   2fe2o3= 2fe+3o2 разложение

      fe+2hcl= fecl2+h2 замещение

           

 

Ответ
Ответ оставил: Гость

кожна країна, у якій усе гаразд, має свою історію, культуру, територію, мову, патріотично налаштований народ, сталу економіку. наша україна усім цим несповна володіє.ми маємо славну історію, героїчне минуле. про давніх українських козаків слава поширилася по всьому світу. так, минулим ми можемо пишатись. але ж тільки історією жити не можна, а про нашу сучасність подумати страшно. як ми живемо? неначе нація, яка з'явилася невідомо звідки і невідомо куди подінеться, яка зараз нічого не має і навряд чи щось матиме.мали ми також і культуру. мали цікаві обряди та звичаї, які вирізняли нашу країну серед інших, були притаманні лише україні. зараз ми усього цього не пам'ятаємо чи не хочемо пам'ятати.територія нашої держави величезна і оком не осяжна. землі на ній дуже родючі. інші країни навіть заздрять україні через це. у страшні роки війни фашистські окупанти ешелонами вивозили наші чорноземи на фашистські землі. а ми не цінуємо щедрості наших ґрунтів, не підтримуємо чистоту і порядок на своїй території, не вміємо користуватися нею.а мова — це зараз взагалі болюча тема. українська мова за своєю мелодійністю посідає друге місце у світі, попереду лише італійська. а розмовляти нею багато хто з українців не хоче, соромиться, цурається її, перейшовши на російську. а нам ще шевченко заповідав: "і чужому научайтесь, і свого не цурайтесьпро патріотизм нема чого й казати. наш народ, здається, живе окремо від країни, в якій усі ми народились. може, усе це відбувається через економічну кризу, яка оселилася на теренах нашої неньки-землі. а економічна криза, в свою чергу, виникла через невміле керування україною. і нам залишається або чекати на людину, яка прийде до влади і зможе вдало впорядкувати нашу державу, або ж самотужки відроджувати свою культуру, мову, економіку.але нам треба поспішати, швидше вирішувати це питання, доки україна зовсім не зникла з обличчя планети як співуча і красива країна.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Не зовсім зрозуміло, навіщо взагалі потрібно таке протиставлення? Телебачення і література - різні види мистецтва, кожен з них виконує свою функцію. 
Але! Я вважаю, що тут, як і завжди в житті, треба зробити правильний вибір, що дивитися по телебаченню і що читати з літератури. Якщо читати і дивитися усе підряд, нічого доброго з цього не вийде. 
Відомо: той, хто читає книжки, керує тими, хто дивиться телевізор. Отже, вибір за вами. Хочете бути керованим усе життя - нехай ваш телевізор, включений протягом усієї доби,  думає замість вас. А ось керувати людьми складніше. Так само складно обрати правильні книжки для читання. Книжок у наш час видається сила-силенна, але можна прочитати приблизно 100 з них і зрозуміти що й до чого у цьому світі. Щоб правильно вибрати літературу для щоденного читання, досить зайти в інтернет і набрати щось на кшталт: топ найкращих книг. Хвала Богу, письменники ніколи не сиділи склавши руки, тому за останні пару сторіч написано багато такого, що додасть розуму і нашому поколінню. 
Отже, як висновок: дивіться телевізор, щоб почути новини або трохи розважитися, але хороша книга потрібна, щоб навчитися жити у цьому світі. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хліб -ч.р. Гостей - ч.р. Хліб -- ч.р Весіллях -- с.р Корваї -- ч.р. Вістей -- ж.р. Світі -- ч.р. Хліб -- ч.р Краї --ч.р.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима наскочила зненацька. Ще вчора на землі під деревами лежали золоті кола опалого листя. Ця жовтизна поступово мерхнула — свою справу робили нічні тумани, дощі, прохолода, що ставали все сильніше і сильніше. До вечора наступив якийсь дивний затишок. Небо було бузковим, і на його тлі особливо чітко вимальовувалася чорна хмара ворон, що кудись летіли, начебто поспішали укритися від негоди, що насувається.
  Зимовий день сьогодні видався дуже холодним. Навкруги усе біле. За вікном мете хуртовина. Завиває своїм одноманітним шумом. Замітає поодиноких перехожих пронизливим  холодом. Пташки туляться докупи, щоб зігрітися. У такий зимовий день не покатаєшся на санчатах чи лижах з друзями.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: написать Твір (Що нам потрібно відроджувати )... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube