Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

!!! сделать упражнение 328!2 задание полностью письменно. Фото внизу. . .

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

полезные ископаемые  области представлены природным газом (ефремовское, западно-крестищенское, кегичивское и другие месторождения), нефтью, каменным и бурым углем, каменной солью, фосфоритами, охрой, глиной, песками, известняком, мелом и т.п. богатством края являются источники минеральных вод  —  березовское, рай-еленовское и другие. 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Похід, який ми запланували ще взимку, нарешті відбувся.
Тренер запропонував, щоб я зробив кілька віджимань.
Якщо хочеш доброго до себе ставлення, то поважай інших людей.
Коли зійшов місяць, у хаті посвітлішало.
Де б"ють підземні джерела, дуже красиво.
Хоч і старим був дід, але сили мав ще багато.
Вітер сильно дув, так що листя обсипалося з дерев.
Щоб не говорили тобі поганого про друга, не вір нікому. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Толя — син хазяїна будинку, у якому жила родина Федь­ка, — був дитиною ніжною, делікатною та смирною з “не­винними синіми очима”. Завжди чистенький і чепурненький, він зовсім не мав нахилу “до Федькових забав” і ста­вився з погордою до мужицьких дітей. Але якась невідома сила тягнула його до халамидника. Толя — хитрий і підступний: він підбив Федька на ризиковану подорож по кризі, мріючи про те, що той злякається, а хлопці з нього посміються. А інша його вада — заздрість — штовхає його самого на кригу. Федько рятує Толю, ризикуючи власним життям, а цей брехун ще й звинувачує його в тому, у чому був винен сам. Бешкетник виявився справжнім героєм і благородною людиною: хлопець збрехав перший раз у житті, щоб захис­тити зляканого Толю від розгніваного батька, але заплатив за своє благородство надто дорогою ціною — власним життям. Толя навіть після смерті Федька не відчуває власної вини, навіть забирае чижика, збрехавши матері хлопця, ніби виграв його. Він підлий і дріб’язковий. Толя — егоїст, який думає тільки про себе, його не цікавлять почуття й думки інших, він не знає, що таке честь, совість, благородство, що значить бути справжнім другом. Йому притаманні підлість, брехливість, хиткість, зрадливість, заздрість, пихатість та егоїзм. Я впевнений у тому, що в Толі ніколи не буде друзів, і мені б дуже хотілося мати такого чесного, благородного й сміливого друга, яким був Федько.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1 смішний-не дієприкметник


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: !!! сделать упражнение 328!2 задание полностью письменно. Фото внизу. . .... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube