Категория
Українська мова, опубликовано 18.01.2020 20:13


поставте розділові знаки.
1. а здавалось один тільки крок і обнімуться стомлені долі. 2. яше.
серце більше не лічитиме днів розлуки. 3. багато людей на світі а ти у
4. а в мене й досі при згадці про маленького білявого хлопчика та його с
бабцю пробігають по тілу мурашки й стає страшно-страшно. 5. раннього в
ного ранку кішку було посаджено в сумку и через мить на подвір'ї залишило
лише синя хмаринка від двигуна мотоцикла. 6. і тріснув лід і стрепенулось сери
і зупинилась у мовчанні мить. 7. береза плаче слізьми ами ті сльори
навесні збираєм.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
." Добрий ранок , тітко Ганно! " - гукає Маряна.
2. До косарів знімав шапку і кричав на все поле: " Бог на поміч вам!"
3. Япрощаюся з літом, і воно мені каже: " Прощай"
4. " Добрий вечір вам",- заспівав позаду дівочий голос.
5. Шапку узяв і почав її мяти . " Що ж, на добраніч, пора вирушати..."
Ответ
Ответ оставил: Гость
Перед мною картина  Монастирського "Запорожець".З першого погляду помітно, що це немолода людина, яка прожила історію свого народу. незважаючи на вік, у нього міцна постава. Обличчя старого запорожця смагляве, обвітрене. Зажурені, сумні очі та задумливий погляд свідчить про біль його народу, що навіки закарбовує у пам*яті. Довгі вуса, оселедець на голові, густі нависні брови - свідчать про немолодий вік та проведене життя у боях нашого захисника народу. у запарожця орлиний ніс із горбиком і пооране зморшками чого, на якому відбились сліди часу і переживань. сильні руки, які тримають зброю, свідчать, що це бувалий воїн, який пережив не один бій у якому були і перемоги, і поразки, це воїн загартований у боях.запорожець одягнений у білу сорочку, темно-коричневу кирею та жупан. його образ довершує велика, гостра шабля, яка разом із воїном пережила і творила історію длдя нас. картина А. Монастирського зображує не лише життя старого запорожця, а і частину нашої важкої долі. Усобі вона несе сумний характер, який не може залишити нас байдужими. адже такі, як цей старий запорожець, віддавали за нас сво життя, щоб ми жили вільно. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Олег дуже веселий друг, мій друг такий базіка, Олена як завжди невтомна, моя племінниця ще так а маленька, ти така плакса, Ігоре, чому ти такий невтомний?
Ответ
Ответ оставил: Гость
А йому все рівно, або йому видалось це дивним


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: поставте розділові знаки.1. а здавалось один тільки крок і обнімуться стомлені долі. 2. яше.серце більше не лічитиме днів розлуки. 3. багато людей на світі а ти у4. а в мене й досі при згадці про маленького білявого хлопчика та його сбабцю пробігають по тілу мурашки й стає страшно-страшно. 5. раннього вного ранку кішку було посаджено в сумку и чере... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube