Категория
Українська мова, опубликовано 19.02.2019 18:00

Пояснити значення: моральне здоров’я народу

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кожна людина знає, що таке фізичне здоров*я і як про нього дбати. про це пишуть газети, розпові по телебаченню. але як мало уваги приділяється моральному   здоров*ю нації. а й справді, що таке - моральне здоров*я народу? мораль - це те, що є відрізняти добро від зла. дехто скаже - ну як же, в державі діють закони, які карають за правопорушення, такі , як вбивство. катування і так далі. але справа в тому, що моральна людина, це та, яка дотримується цих принципів не тому, що боїться покарання, а тому, що це суперечить її принципам, , свідомості. замисліться, як багато людей почали би скоювати правопорушення, якби були на сто відсотків впевнені у своїй безкарності? правда, стає страшно? страшно, що нація, яка так добре дбає про своє фізичне здоров*я, так своє моральне здоров*я. маленькі діти спостерігають, як дорослі лупцюють один одного, а потім ті ж дорослі байдуже дивляться, як діти катують беззахисних тварин. матері вбивають своїх новонароджених немовлят. а дорослі люди катують до смерті своїх стареньких батьків.  якщо говорити про моральність нашого народу, то наша нація - смертельно хвора. хвора на жорстокість. байдужість і ненависть. тому необхідно, щоб саме на це наша держава більше звернула увагу, тому що народ, який втрачає моральне здоров*я, може поволі й сам зникнути з лиця землі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Лебеді на крилах приносять весну. Прогулянка до лісу
2.Роздум Михайлика про майбутнє
3.Літо...Чарівний сон
4.Мати дбає про майбутнє сина
5.Розмова з дядьком Миколою. Полювання на гриби
6.Дядько Себастьян
7.Смерть бабусі та дідуся
8.Сум за рідними. Похід до школи
9. Вистава
Ответ
Ответ оставил: Гость
Алло Юріївно , Лікарю Радченко , Поете Вікторе , Учителю Іванов , Полковнику Остапе
Ответ
Ответ оставил: Гость
Через не знання правил у творі зустрічається багато помилок. Про свою грамотність потрібно завжди піклуватися. Цей словник відомий багатьом школярам.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Пояснити значення: моральне здоров’я народу... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube