Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

!!!!! НАПИШИТЕ!!!
Учені виділяють таких дев'ять важливих для людини звичок: раній пійдом, захоплення читанням, уміння спрощувати, уповільнення, тренування, щоденна практика, оточення, журнал подяки й наполегливість. Підготуйте розповідь про те, які з цих притаманні вам. За можливістю в розповіді вживайте дієприслівники.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Можу з уживанням дієприслівників  /прокинувшись рано читаючи/прочитавши із захопленням уповільнюючись/уповільнившись тренуючись/потренувавшись оточуючи себе (тільки хорошими людьми/з позитивним мисленням)
Ответ
Ответ оставил: Гость
9 бк., 9зв.Все .....................................................
Ответ
Ответ оставил: Гость
- Сер, я вважаю, що саме він, ошукав цього громадянина.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сьогодні ми з друзями пішли купатись, з радістю на обличчі добігли до річки. На санчатах я з їхала з гірки. Коли ми з мати прибирали, не було місця куди покласти квітку, ми примостили її при вікні. Вчитель дозволила довчити вірш до вечора. Я чула як щось зашуміло за тином. З радістю я змогла ускочити у воду, яка була трішки холодніша, ніж у тому року. Ми відплили від причалу.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: !!!!! НАПИШИТЕ!!! Учені виділяють таких дев'ять важливих для людини звичок: раній пійдом, захоплення читанням, уміння спрощувати, уповільнення, тренування, щоденна практика, оточення, журнал подяки й наполегливість. Підготуйте розповідь про те, які з цих притаманні вам. За можливістю в розповіді вживайте дієприслівники.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube