Категория
Українська мова, опубликовано 20.05.2019 01:42

Позначте рядок, у якому всі слова утворені суфіксальним способом: а) слухач, барвистий, геройство, родовідний, жовтизна; б) радіти, весніти, сходити, щедрість, вічно; в) по-столичному, безмежно, боротьба, водій, ходіння; г) підніжка, закрутка, висуванка, захопленні, картоплина.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
В в нашому селі журавли вважаються гордими птахами. Весною на клумбах посадили квіти. Батьків викликають в школу. В краєзнавчому музеї завжди завжди радісно зустрічають відвідувачів. По радіо сповістили про наближення бурі. Комбайнером привезуть обід в поле.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Треба добре людям знати
Найдорожча в житті мати!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя родина.
Мене завжди підтримує моя родина, я був(ла) захищений(на), в безпеці. Мене ніколи не сварять за мій усвідомлений вибір. Мене виховують тільки рідні, добрі, лагідні батьки. Тому, я завжди націлений(на) на успіх.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Замок Паланок Мукачево : Одиею з найдавниших украинських фортець в Украини э видоми замок. Паланюк у Мукачеви його середньовичи стини до нини зберигають чимало таэмниць та легенд. споруда розтошувалась на гори вулканичного походження , а мистофактично будувалося навколо неприступнои фортеци на ривнинний територии. (((*там и будеш менять на свои буквы*))


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Позначте рядок, у якому всі слова утворені суфіксальним способом: а) слухач, барвистий, геройство, родовідний, жовтизна; б) радіти, весніти, сходити, щедрість, вічно; в) по-столичному, безмежно, боротьба, водій, ходіння; г) підніжка, закрутка, висуванка, захопленні, картоплина.​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube