Категория
Українська мова, опубликовано 13.01.2019 04:11


ПРЕДУМАТЬ ПРОДОЛЖЕНИЕ СВОИМИ СЛОВАМИ. Не сильно много, но и не мало. Только прошу, не надо переписывать с интернета оригинальный текст..



Уже відспівав свою мелодію на вербовій сопілці березень і поплив з гір у доли швидкими потоками. Зазеленів молодим зелом на лугах юний квітень, розсипав навколо райдужні, разнобарвні квіти. А найперші з них — то яскраво-жовті, ніби даровані сонцем, золоті ключики, квіти первоцвіту весняного. Ішов лугами, полями і лісами юнак. Залюблено задивилося на нього сонце і кинуло йому під ноги пригорщу сонячних зайчиків. А вони торкнулися землі і перетворилися на золоті ключики. Взяв юнак-кві-тень ті ключики та й відімкнув двері землі, в які хвилею радісною і живодайною тепла, з пташиною піснею і веселим сміхом полинула нестримно юність природи— весна. Взяв юнак молоду наречену-весну за руку, пішов із нею по землі. Де крок ступлять, там квіти цвітуть, слово мовлять — музики грають, пісню заведуть — усе навколо заспіває і закружляє в буйному танку весняної радості.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

можливо це закінчиться но зараз я радісний

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима-це дуже гарна пора року!
Цього року була дуже сніжна зима.
Взимку надворі дуже весело!
Зима покриває землю снігом.
Зима завітала в наші краї.
Зима накликає сон на деяких лісових звірят.
Зима викликає чарівний настрій!
Зима приводить із собою багато чудових свят!
Зима буває сувора, але інколи вона дуже лагідно.
Зима приносить сильні морози.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієприкметник пронизаний утворений від дієслова пронизати.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хмари, навислі над обрієм здавалися дуже важкими і суворими


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: ПРЕДУМАТЬ ПРОДОЛЖЕНИЕ СВОИМИ СЛОВАМИ. Не сильно много, но и не мало. Только прошу, не надо переписывать с интернета оригинальный текст.. Уже відспівав свою мелодію на вербовій сопілці березень і поплив з гір у доли швидкими потоками. Зазеленів молодим зелом на лугах юний квітень, розсипав навколо райдужні, разнобарвні квіти. А найперші з них — то я... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube