Категория
Українська мова, опубликовано 21.02.2019 00:40

Про що розповідаеться у твоему улюбленому фільмі чи мультфільмі.текст розповідь 7реч

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Умоєму улюбленому мультфільмі розповідається про пригодницький мультфільм лис і пес, про часи, коли двоє кращих друзів — лисеня тод і щеня коппер були юними створіннями і весь час потрапляли в дивно веселі ситуації. на цей раз друзі потрапляють на ярмарок, на якій готується виступати популярна собача група співаючі бродяги. однак, між членами групи відбувається сварка і виступ проходить без солістки.але на радість коппера, який підспівував групі, його спів було почуто і «співаючі бродяги» запросили його виступати разом з групою. радісний від такої пропозиції коппер зовсім забуває подивитися феєрверк з тодом, на що той сильно ображається. нові друзі і нові можливості засліплюють коппера, чи зможе він зберегти дружбу зі своїм найвірнішим і кращим другом? цікавий сімейний мультик варто подивитися не тільки дітям, але й дорослим… отож гайда усією сім’єю на перегляд мультфільму онлайн «лис і пес ».
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієприкметники завжди виступають в ролі означення,тому підкреслюєш хвилястою,чи потрібно ще написати,де є ті дієприкметники?
Ответ
Ответ оставил: Гость
) Дворник убирал листву, засыпавшую все дорожки в парке2)Котенок играл с клубком, упавшим на пол3)Зазвенел звонок, сообщающий об окончании уроков4)Картина, висевшая на стене,неожиданно упала5)Сумерки, опустившиеся на город, казались серыми и загадочными6)Каникулы, которые мы так долго ждали, пролетели очень быстро 8)Книга, взятая из библиотеки, оказалась очень интересной9)Устав за весь день, я не заметил как уснул10)Снежинки, блестевшие на волосах,казались маленькими искорками
Ответ
Ответ оставил: Гость
Лев пиво село вес посев пол пил лис ел 


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Про що розповідаеться у твоему улюбленому фільмі чи мультфільмі.текст розповідь 7реч... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube