Категория
Українська мова, опубликовано 17.04.2019 17:56

Прошу скласти твір на тему чому потрібно навчатися 5 речень прошу

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Немного не поняла. Надо написать сочинение про Украину или природа Украины?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Життя повне непередбачуваностей. Кожен день супроводжується злетами та падіннями. На людському шляху існує безліч перешкод. Як слід вирішувати проблеми? Чи варто не зважати на інтереси інших людей, ідучи до своєї мети? Усі люди міркують по-різному.

Дехто вважає, що всі перепони потрібно долати, удаючись до рішучих та інколи нечесних дій. Адже впевненість у своїх силах – це запорука успіху. У цьому світі кожен сам за себе, що ще раз доводить необхідність боротися за своє «місце під сонцем».

Яскравим прикладом цього може слугувати герой історичного роману Пантелеймона Куліша «Чорна Рада» Іван Брюховецький. Чоловік пішов на все заради почесного звання гетьмана. Він уводив народ в оману, здаючись чесною та гідною кандидатурою у боротьбі за булаву.

Інші ж упевнені у тому, що будь-яку проблему можливо вирішити дипломатичним шляхом. Це дає змогу уникнути конфліктів та знайти компроміс.

Не можна не згадати історію Київської Русі та славнозвісну княгиню Ольгу. Ця жінка гідна поваги, адже саме за її правління не було жодної війни. Не даремно народ прозвав її святою. Вона вирішувала всі конфлікти лише шляхом мирних переговорів. Саме дипломатичність, розуміння та чуттєвість допомогли Ользі впоратися з цією важкою нішею правління.

Отже, життя неможливе без перешкод. Труднощі завжди будуть йти за нами. Я вважаю, що людині слід аналізувати кожну ситуацію, у якій вона є. Неможливо стверджувати, що варто бути рішучим чи ж спокійно та мирно розв’язати проблему. Найважливіше – це зупинитися, заспокоїтися та обміркувати наслідки тих чи інших дій. Це допоможе здолати будь-які проблеми та перешкоди.
Ответ
Ответ оставил: Гость
- Привіт, друже!
- Привіт, Романе!
- Як ти? Уже готовий до Нового року?
- Звичайно, вже і ялинку поставив, і готуюсь з подарунками. А ти, Олеже?
- Я теж квапливо готуюсь до свого  улюбленого свята.
- Це теж одне з моїх найулюбленіших свят, адже Новий рік - це не просто свято, не просто засніжені вулиці, прикрашені ялинки, а чудовий настрій і не тільки. Ти як думаєш?
- Цілком погоджуюсь з тобою.
- Гаразд, я мушу йти ще за подарунками для бабусі й дідуся.
- Щасти.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Стиха долітають звуки піаніно,а думки своє снують.
2.Настала весна,прилетіли перші птахи.
3.Я згодився ,і ми разом гуляли по місту.
4.Не ходи, дівча, на луг,не ламай тополю.
5.Я знову згадав ті хвилини, що душу пьяніли мою.
6.Лісник попередив,що коли погода не покращиться , то про охоту можна навіть і не мріяти.
а схемі и підкреслити і сама я думаю зможеш)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Прошу скласти твір на тему чому потрібно навчатися 5 речень прошу... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube