Категория
Українська мова, опубликовано 05.02.2019 01:10

Прошу треба твір опис про мою мама і!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

моя мама

у нашій сім'ї є особлива людина. вона завжди поруч. вона завжди розуміє мене. вона мені в усьому є: ув навчанні, у моїх щоденних справах і турботах. ця людина - це моя мама. мою маму звуть надія іванівна. мама працює вчителькою у школі, де я вчуся. моїй мамі я завдячую усьому в своєму житті. на усьому світі немає нікого дорожчого за мою маму . моя мама - це мій найкращий друг. з мамою мені ніколи не нудно. ми з нею дружимо, як найкращі подруги. мама зі мною спілкується на рівних, ніби я вже доросла. вона ніколи не сварить мене за погані оцінки. а я намагаюся не підводити її. мама відразу відчуває, коли мене щось турбує і одразу ж намагається мені . вона завжди дає мені мудрі поради.

як ви думаєте, яке перше слово я промовила у дитинстві? звичайно ж, «мама». для мене це найважливіше слово. мама та єдина людина, на яку я можу покластися в скрутну хвилину, вона підтримає, підкаже, направить на правильний шлях. це слово багато важило для мене. коли я промовляла слово «мама», вона приходила до мене і починала гратись, розмовляти, і спілкуватися зі мною хоч я і не розуміла ще багатьох слів, але відчувала, що ці слова теплі. я і мама – це дві нероздільні половинки. я не можу уявити своє життя без неї. вона у мене найкраща мама на світі! я дуже люблю свою маму, і намагаюся у всьому їй . мама не зрадить і не залишить в біді, тому вона найкращий друг. я завжди намагаюся зробити мамі щось приємне і не засмучувати її.

у мам є своє свято - восьме березня. у цей день вони отримують багато квітів і подарунків. усі навколо вітають жінок. хочеться, щоб свято восьме березня для наших мам повторювалося щодня. але дуже багато залежить від нас. яким би не був подарунок, він принесе багато радості, якщо він зроблений з любов'ю і своїми руками.

ми усі дуже любимо своїх мам! і нашим матусям за те, що вони є. "мама" -це найважливіше на світі слово. ми усі пишаємося тим, що ми його вимовляємо.

Ответ
Ответ оставил: Гость
B in my job file view job details at the moment and I am looking to get in a car with you on it idiotic u can get the most out there in
Ответ
Ответ оставил: Гость
На мою думку, стати героєгероєм не так легко, як мможе здаватися. Та ще важче, бути гідною людиною. У житті чимало ситуацій в яких може опинитися будь хто. Одноразовий вчинок, нехай навіть героїчний, мало що може сказати про людину. Так, її можна поважати і цінувати за якийсь відважний вчинок, та чи означає це, що ця людина по життю робить добрі справи, а не тільки тоді, коли всі бачать. Гідна людина готова допомагати завжди и в будь чому на що буде здатна. Вона не намагається скласти репутацію про себе тим, що допомагає у ситуаціях які стануть відомі. Така людина допоможе тобі не тільки врятувати будинок від пожежі, а й просто донести важкі сумки. Звісно, що гідна людина це не тільки та, яка допомагає. Перш за все вона має у собі яскравий букет цінних рис характеру. Поруч з нею приємно й спокійно знаходитись. Щоб люди до тебе так відновились, потрібно багато часу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Уже нема (присудок) квітучої долини.
Це односкладне безособове речення.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Прошу треба твір опис про мою мама і!... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube