Категория
Українська мова, опубликовано 13.02.2019 00:20

Провідміняти словосполучення: та вежа, його річ, нічиє кошення

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Н.в.- та вежа р.в.- тієї вежі д.в.- тій вежі з.в.- ту вежу о.в.- тією вежею м.в- на тій вежі кл.в.- та н.в -його річ р.в- його речі д.в- його речі з.в- його річ о.в.- його річчю м.в.-на його речі н.в- нічиє кошеня р.в- нічийого кошеняти д.в- нічиєму кошеняті з.в- нічиє кошеня о.в- нічиїм кошеням
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Скільки цікавих творів ми вивчаємо цього року... Всі вони прекрасні і по-своєму неповтрні. Як усіх їх прочитати? Де шукати?
  В цьому допоможе наша книга - "Українська література". За допомогою неї кожен зможе вчитися по програмі нашого класу, усі будуть знати цікаві твори, щось візьмуть із них і для себе. Наприклад, патріотичні вірші, оповідання закликають берегти рідну країну; біографія письмеників дасть нам зрозуміти, чому вони пишуть саме такі твори; пейзажі спонукають берегти природу. 
    Тому купуйте цю книгу, читайте, вчіться і розумійте!


Ответ
Ответ оставил: Гость
Вишиванка (вишиванка) наголос на перше а
ящирка (йашчирка) наголос на я(йа)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима,весна,зошит,морозиво,бантик,хлопчик,котик,ангел,китай,телевізор


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Провідміняти словосполучення: та вежа, його річ, нічиє кошення... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube