Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Розбір слів: розморожують, по-українському, надприродний. Та знайти спільнокореневі слова.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мого  друга звати вова.  він мій однокласник і сусід.  ми  після уроків,  виходимо  на прогулянку. покататись на санках, чи  в футбол поганяти.  іноді  разом учимо уроки.  а на  вихідних катаємось на роликах, велосипеді.  ходимо  в гості один до одного, а ще ми разом з ним та його сестрою валею, ходимо на тренировку дзюдо.  це так весело.  вова хороший  друг, заступається і є мені, а  я йому. якщо ми сваримось,  то  на дргугий день обов'язково  миримося.  приємно мати такого веселого і доброго друга.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Розморожують - ють(закінчення), розморожу(основа), морож(корінь), роз(префікс), у(суфікс), спільнокореневі: мороз, морозити; по-українському - ому(закінчення), по-українськ(основа), україн(корінь), по(префікс), ськ(суфікс), спільнокореневі: український, українець; надприродний - ий(закінчення), надприродн(основа), природ(корінь), над(префікс), н(суфікс), спільнокореневі: природний, природа.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А что за задание делать?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пиши по русскому ок нето
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я обожнюю різні свята ,але найбільше мені подобається свято Святого Миколая. Це дуже гарне свято адже всі його люблять.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Розбір слів: розморожують, по-українському, надприродний. Та знайти спільнокореневі слова.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube