Категория
Українська мова, опубликовано 25.01.2019 19:20

Що було б якби вси украинци були як одна сим'я

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

україна - наша велика родина! якби ж ця фраза жила в душі кожного нашого співвітчизника! при такому розумінні ми б мали міцну, сильну державу. адже сім"я - це коли один за одного! сім"я - це тепло і довіра, затишок, мир, спокій і упевненість в тому, що ти не один! віра в те,що якщо ті десь оступився, то рідна людина завжди протягне тобі руку .якби всі люди нашого народу завжди були підтримкою один для одного, то ми б мали велику і міцну державу! є велика надія, що завдяки великій любові до держави і до всього українського народу мі зможемо гордо говорити, що мі діти великої україни - єдиної і міцної !

Ответ
Ответ оставил: Гость
Пишеться так З давніх-давен
Ответ
Ответ оставил: Гость
На мій погляд, протиставлення в цьому разі некоректне. Телевізор і книжка виконують різні функції. В усякому разі, я вважаю, перевагу слід віддати літературі, а телевізор може виконувати хіба що інформативну та розважальну функції. Народна мудрість свідчить: той, хто читає книжки, керує тими, хто дивиться телевізор. А обирати це має кожен сам для себе. Хочете, щоб вам вкладали в голову готові думки і керували вами все життя? Дивіться телевізор.Хочете мати про все на світі власну думку, хочете вміти мислити і пізнати життя по-справжньому - читайте художню літературу. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
На леваді літає метелик.
Дитина на дивані.
Ця мелодія мені подобається.
Пиріг з яблуками смачний.
У театр ми підемо завтра.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Що було б якби вси украинци були як одна сим'я... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube