Категория
Українська мова, опубликовано 30.01.2019 20:20

Що для вас означае поняття рідний край

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Қар-лы-ғаш қ-д/з, қатаң. а-д/ы, жуан, ашық, езулік. р-д/з, үнді. л-д/з, үнді. ы-д/ы, жуан, қысаң,езулік. ғ-д/з, ұяң. а- ш-д/з, қатаң. бай-лық б-д/з, ұяң. а- й-д/з, үнді. л- ы- қ-.
Ответ
Ответ оставил: Гость

не слід розуміти під висловом «рідна земля» тільки землю як ділянку грунту чи частку суходолу. це поняття набагато ширше та глибше.

рідна земля відчуває кожного з нас, живить своєю силою. у давньогрецькій міфології родоначальницею всього живого вважалася богиня землі — гея. чимало ритуалів різних народів світу в давні часи було присвячено богам і духам землі. саме їм приписувалась найбільша сила і вплив на людину.

я вважаю, що рідна земля справді чинить особливий вплив на кожного з нас. навіть на чужині вона нагадує про себе, часто з’являючись у снах. такі ностальгічні почуття відомі всім людям, і залежно від того, звідки вони родом, їм сняться берізки чи тополі, степи чи луки, сніги чи піски тощо, адже рідна земля в усіх своя. у багатьох народів прийнято, від’їжджаючи надовго в інший край, брати із собою жменю рідної землі, щоб вона нагадувала про батьківщину і слугувала оберегом.

тісно пов’язані з рідною землею й наші спогади про дитинство. у когось воно пройшло в селі, хтось виріс у місті, але згадки саме про ці місця найприємніші для людини в будь-якому віці.

зі словами «рідна земля» тісно пов’язане й поняття «батьківський дім». тепло рідної домівки зігріває за сотні кілометрів. чимало поетів, композиторів і художників присвятили цій темі свої твори, зокрема б. лепкий («журавлі»), п. загребельний («роксола-на»).

часто рідну землю називають другою матір’ю, яка також годує своїх дітей, дає їм своє тепло і турботу. та, на жаль, не всі розуміють, що про свою другу матір також потрібно піклуватися.

отже, рідна земля — надзвичайно містке поняття, яке потребує глибокого осмислення та свідомого ставлення.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я так не думаю
наверное нет
Ответ
Ответ оставил: Гость
Поруч з вікном стоїть письмовий стіл. За ним я вчу уроки, готую домашнє завдання. На столі стоїть комп’ютер. Він мені допомагає дізнатися багато нового, а також є великим помічником у шкільних заняттях. На столі стоїть лампа. Вечорами, коли на вулиці стає темно, я її включаю і готуюся до наступного навчального дня в школі. Лампа стоїть з лівої сторони, щоб світло падало на зошит.
Після столу, уздовж стіни стоїть мій невеликий диван. На ньому я сплю, а ввечері дуже люблю пограти з друзями. Ми збираємося в моїй кімнаті, сідаємо на диван і балакаємо про все на світі. На протилежній стороні кімнати стоїть шафа. У ньому зберігаються мої речі. На полицях стоять підручники, художня література, журнали. Я люблю читати, дізнаватися щось нове. На поличках у шафі розташовуються фотоальбоми. Нам з друзями подобається на дозвіллі їх гортати, дивитися, якими ми були ще кілька років тому. Крім фотоальбомів, на поличках знаходяться різні сувеніри, які були мені подаровані друзями або родичами. Вони всі абсолютно різні, несхожі один на інший. Мій шафа дуже місткий. Поруч з ним стоїть фортепіано, адже я займаюся у музичній школі. Мені подобається займатися музикою. У кутку кімнати стоїть гітара. На ній грає мій брат. У нас взагалі музична родина.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сухі квіти, зав"язані у вузлик, мама поклала на полицю.
Вітер піднімав і кружляв листя, опале з дерев.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Що для вас означае поняття рідний край... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube