Категория
Українська мова, опубликовано 03.03.2019 14:40

Склади і запиши коротку розповідь про те, як приходить на стіл хліб.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Коли на вулиці серпень,починаються жнива.в поле виходять комбайни і йдуть один за одним пібираючи густий урожай.зерно ллється в кузов машини,а потім його відсівають і сушать. зерно відвозять на млин для розмелювання на борошно.з борошна на пекарнях випікають різні види хліба.багато людей працює,для того,щоб на нашому столі завжди був хліб.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А делать, то что? Можешь конкретно рассказать? 0-0
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я живу на прекрасній вулиці Б. Хмельницького ( напиши свою). Вона знаходиться на околиці міста, в районі залізничного вокзалу. Тому з вікна п*ятиповерхового будинку я можу спостерігати за рухом потягів. З іншої сторони мого будинку розташований ліс, куди з своєю родиною я часто ходжу гуляти, відпочивати, милуватися красою природи. На моїй вулиці живе багато друзів, з якими я люблю гратися на спортивному майданчику. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Письменное сочинение описание картины николая плоненка вечера


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Склади і запиши коротку розповідь про те, як приходить на стіл хліб.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube