Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Складіть складносурядне речення за схемами:
[], і [].
або[], або[]
[], і[], але[]
[], однак[]
не тільки [], а й []

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

x1+x2=-2

x1^2-x2^2=12     (x1-x2)(x1+x2)=12   -2(x1-x2)=12   x1-x2=-6

x1+x2=-2

  x1-x2=-6   сложим и отнимем почленно

2x1=-8   x1=-4

2x2=6     x2=3

q=x1*x2=-12

Ответ
Ответ оставил: Гость
Він ніколи не мав друзів, і це засмучувало його батьків. або вона піде на танці, або на боротьбу. олесь не міг уявити свого життя без телефона, і марія також, але вони зустрілися та забули про все. планшет не вмикався, однак ксенія не засмучувалась. не тільки літо, а й зиму я люблю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хлопчùна - наголос на и
Ответ
Ответ оставил: Гость
Як на людину впливає навколишній світ, особливо люди? Наше завтрашнє життя прямо залежить від того, з ким ми сьогодні спілкуємось. Кожній людині хочеться спілкуватись із яскравими, розумними та оптимістичними людьми.
З добрим поживеш — добро переймеш, а з лихим зійдешся — того й набе­решся. Людина, яка завжди знаходиться у гарній компанії інших людей (в першу чергу це стосується рідних та близьких людей), буде прагнути до кращого. Якщо ж людина буде знаходитись в оточенні лінивих, сумних та жорстоких лю­дей, то мине деякий час — і вона стане такою ж.
Ми часто чуємо: «Його згубила компанія». Отож вибір компанії — це важ­ливо. Найбільша проблема — це те, що ми не хочемо відстоювати власну дум­ку, завжди йдучи за більшістю людей. І нерідко внаслідок цього опиняємось гам, де нам не дуже подобається, де обставини згубно впливають на нас. Не треба залишатися з людьми, в компанії яких не комфортно. Не треба боя­тися розривати стосунки з такими людьми. Адже вони можуть перешкодити зустрічі з тими людьми, які тебе будуть поважати та щиро радіти, що мають такого гарного друга, як ти.
Саме тому слід змінити своє оточення, якщо в цьому є потреба. Адже зміни в житті відбуваються тільки на краще. І пам’ятаймо, що наше оточення і життя від цього залежить тільки від нас самих.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я цього року буду складати ЗНО!
Мою школу назвали ЗОШ!
Я сьогодні піду працювати у універсам!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Складіть складносурядне речення за схемами: [], і []. або[], або[] [], і[], але[] [], однак[] не тільки [], а й []... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube