Категория
Українська мова, опубликовано 04.03.2019 09:10

Складіть діалог на тему"проблеми в українській мові" будь ласка не дуже великий

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Привіт оленко!   - привіт! який у вас був урок? - у нас була українсько мова, ми обговорювали проблеми в нашій рідній мові. - цікаво, цікаво, які ж це проблеми? - дуже багато людей в українській мові використовують ненормативну лексику, перекручують слова, говорять з помилками, пиишуть з помилками, а також говорять суржиком. - суржиком? це як? - це коли українська мова змішана з російською. - дякую за інформацію, буду старатись говорити і писати грамотно на українській. - що ж, чудово, бувай! - бувай!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Наш клас дуже дружній. В нас найрозумніші дівчата і найсильніші хлопці. Наша вчителька гарно знається на______(предмет) і дуже цікаво його проводить. З нею завжди весело. Вона ніколи не кричала на нас якщо на це не було дуже важливої причини. Я люблю свій клас і свою вчительку.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зціпивши зуби; висолопивши язика; не при хаті згадуючи не моргнувши оком ходити задерши ніс бігти висолопивши язик пійти співмавши облизня дивитися витрівши очі Гублячи душу Пасучи задніх Закриваючи очі Тягнучи за язик Збившись з ніг Зводячи з розуму
Ответ
Ответ оставил: Гость
Нещадний вітер гнув стрункі, зелені дерева. Невпинний сніг все йшов за вікном. Неугавний шум доносився з сусідньої квартири.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Складіть діалог на тему"проблеми в українській мові" будь ласка не дуже великий... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube