Категория
Українська мова, опубликовано 20.03.2019 05:00

Складіть текст-опис (веселий папужка) 5-7 речень.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

  текст-опис "веселий папужка":

  у мене вдома живе веселий папужка на ім'я міша. він невеличкий, проте дуже активний. у міші синє тільце, жовтенька грудочка. на голівці у папужки наче вдягнена зелененька шапочка з різнокольоровими китицями. міша вміє говорити деякі слова, наприклад слово "мама". я дуже люблю свого спритного папужку!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Коли ми чуємо слово Українці, мене переповнює почуття повноцінності, то що я знаю свою преднодлежность до культури і спадщини моїх рідних не тих щоранку мене буде, і не ті хто мені викладає знання, а ті хто столетіяі творили і творили історію. Всі ті кого ми зараз називаючи свої предками.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Жив собі іменник жив жив поки не впав и забув хто він. А він був королем цієї частини мови. Потім пішов король шукати якесь слово яке могло йому допомогти. Ходив він питав у іменників хто він але вони мов у рота воду набрали. Проходив так король цілий день і так не зміг дізнатися хто він.
Але під вечір коли почали сутінки лягати на землю він зустрів старця який знав все і про всіх. А взнак вдячності король іменник зробів цього старця відомим на всю країну під назвою іменник.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Серед знарядь хлопців моя вудка найкраща.
Ця вудка щойно була на вітрині, а зараз в моїх руках.
Це не просто вудка, з нею я виграв парі.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Складіть текст-опис (веселий папужка) 5-7 речень.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube