Категория
Українська мова, опубликовано 25.01.2019 10:40

Складіть і запишіть діалог на тему у зоомагазині.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

— доброго дня, пане. чи не будете ласкаві мені ? — доброго дня. звичайно. яке у вас питання? — розумієте, у моєї племінниці завтра день народження. хочу подарувати тваринку, щоб і очі радувала, і клопіт не завдавала. кого б ви порекомендували?   — подивіться на цього чудового папугу. буде весело цвірінькати и підіймати настрій.— цей варіант одразу відпадає. бітько дівчинки страждає на головний біль. думаю, зайвий гамір у домі йому не потрібний.

—тоді візьміть маленького хом'ячка. багато клопіт він не завдасть, але привчити дівчинку до відповідальності.— слушна думка. але ж просто я його не принесу. потрібна ще, мабуть, клітка і корм, хоча б на перший час.— усе це є в нашому магазині. можете бути спокійні.зараз принесу все потрібне.— будьте так ласкаві.— ось і маленький хом'як зі своїм "приданим".забирайте.з вас 250 гривень за все.— гарно дякую за . до побачення.— звертайтесь ще. хай вам щастить. 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Очей почвари не міг Іван добачити. Зажера зажерлась до краю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Іменники?? Якщо іменники :
Дуба, козака, учителя, студента, робітника;
Олівця, плаща, Кота, пса, ведмедя;
Києва, Чернігова, травня, вівторка, атома;
Біоьше не знаю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Відчинити, відправити, відсісти, відповісти, відіслати, віддати, відказати, відкинути, відкатити, відвідмовити. Ось тільки з префіксом від.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Складіть і запишіть діалог на тему у зоомагазині.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube