Категория
Українська мова, опубликовано 29.01.2019 15:40

Складіть і запишіть діалог із 12-14 реплік з теми "мій вибір після закінчення дев,ятого класу". обгрунтуйте свої плани і наміри щодо підготовки до майбутньої професії.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1)  10-3ооапрпурпнкпиекгоруцррпавывапро
Ответ
Ответ оставил: Гость

-привіт *імя* !

-давно не бачлись.

-дійсно давно,у мене стільки всього цікаво трапилось !

-наприклад?

-ми обговорювали наші дії після закінчення девятого класу.це дуже важливо,адже цей вибір вплине на наше подальше життя.

-і що ж ти обрав(-ла) ?

-ще пока не визначився(- пріорітетом для мене є закінченяя школи та вступ до технікуму.

-а яку професію хочеш обрати ?

-оце і думаю.чи стати лікарем,чи юристом.

-чому саме ці дві професії ? є ж і інші.

-лікар - це людина поважна.без тяжкої розумової,а часом і фізичної праці неможливо освоїти цю професію.вона одна з найдавшіших,а імена її засновників відомі до сих пір.згадай гіппократа чи асклепіда.кожному лікареві необхідно мати високий рівень інтелекту,інтуїцію,коммунікативні здібності.а хірургам ще й емоційну стійкість та "золоті" руки.звісно,що ця робота не можлива без відповідальності з вашого боку.

-на юриста також такий великий список вимог ?

-та ні,але уяви сучасне життя без них.мене ця робота приваблює можливістю людям вирішувати їх проблеми та встановлювати справедливість. із особистих якостей,юристу необхідно володіти гарною пам'ятю та аналітичним складом розуму.

-а не занадто важко ?

-та ні,як раз !

-тоді бажаю тобі успіху у справах.

-дякую.бувай.

 

была рада ; )

Ответ
Ответ оставил: Гость
Це сталося першого вересня ми сиділи всі за партами говорили з однокласниками про літо і дарували квіти вчителям вітали всіх кожен з моїх однокласників розказав про своє захоплююче літо і ось я під партою Коліном зачепив щось я думав що це жуйка я заглянув під парту а під нею равлик Я сказав своїм однокласникам вони всі почали його роздивлятися І ми його зняли з під парти і понесли на двір ось такий сюрприз був у мене під партою
Ответ
Ответ оставил: Гость
Як уявляєш майбутнє
вибір професії
чисте повітря
нові школи в селі
Ответ
Ответ оставил: Гость
Спочатку давайте зазирнемо до словника.
Герой- це людина, котра якось відзначилася у певному роді діяльності. Тому, для того, щоб вважатися героєм чи героїчною людиною, вам достатньо буде зробити щось один раз і все. Це буває досить нелегко, проте абсолютно можливо і це може зробити кожен.
А тепер давайте подумаємо, що ж означає ,,гідна людина". Для кожного гідність- поняття своє, і розуміє його кожний по-різному. Але, узагальнивши усі поняття, прийдемо до висновку, що гідність- це риса характеру, яку, зазвичай, необхідно у собі випрацьовувати.
Якщо для того, щоб бути ,, героєм" вам достатньо один раз щось зробити і насолоджуватися, то задля отримання статусу гідної людини, необхідно докласти немало зусиль. Людина характеризується своїми вчинками, думками, словами. Тому я вважаю, що для того, щоб вважатися гвжною людиною, необхідно бути доброю людиною і ніколи не втрачати людяності. Тоді світ стане добрішим.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Складіть і запишіть діалог із 12-14 реплік з теми "мій вибір після закінчення дев,ятого класу". обгрунтуйте свої плани і наміри щодо підготовки до майбутньої професії.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube