Категория
Українська мова, опубликовано 23.06.2019 09:49

Скласти 5 речень зі спрощенням тільки у вимові

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зараз напівп"ятої години.
Я вже намалювала півкола
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Помивши волосся, Галина прийшла додому.
2. Іван, прибігавши цілий день, впав без ніг вдома.
3.Роз
ляючи між собою,друзі помітили того,хто потебував їхньої допомоги.
4.Школярі,вчитель яких був біля автомобіля,бігали довкола сміючись.

.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Можеш послухати пісню Скрябіна, може ти звідти щось візьмеш, вона так і називається(як назва твого твору), але я всеодно дещо написав.Так за 21 рік Україна з єкономічно розвиненої країни, з сотнями вищих учбових закладів наукових та медичних центрів і т. ін. посіла перше місце в останній десятці самих відсталих країн Африки. Та не президенти нам обрані в тім винні, не западенці..., нам усім "свободи й демократії" невтерпець закортіло. Хоча з часом побачили, що від того "звільнення.." Україна потерпіла значно більше, аніж від німецько-фашистської навали 41-45 р.р. А що досі не повиздихали з голоду, й є в що одітись, і в хатах ще тепло, бо, паскудники, проїдаємо не нами придбане. А що буде завтра, що залишиться нашим дітям, що буде з Україною - нам до одного місця. Головне - мова!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Природу треба обороняти тому що це скарб життя 
без природи немає і істоти .  Зараз природа на грані , кожен допоможуть їй, вона не перестане бути на грані. без природи немає і істот — Я можу розуміти це так , природа це їжа місто проживання, без цього всього ми би не жили. Любіть природу¡ природа для нас , ми для природи !


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Скласти 5 речень зі спрощенням тільки у вимові... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube