Категория
Українська мова, опубликовано 31.01.2019 21:50

Скласти казку про зайчика і горобину.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

засипало снігом землю. нема чого їсти зайчикові. побачив зайчикчервоні ягоди горобини. бігає навколо дерева, а ягоди – високо.

просить зайчик: «дай мені, горобинко, одне гроно ягідок».

а горобина й каже: «попроси вітра, він і відірве».

попросив зайчик вітра. прилетів вітер, гойдає, трусить горобину.

відірвалося гроно червоних ягід, упало на сніг. їсть зайчик ягоди,дякує вітрові і горобині.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Всі діти з самого дитинства мріють скоріше вирости, стати дорослими і самим все вирішувати. Я теж не виняток. І навіть зараз, коли я вже потроху починаю розуміти, що дитинство — це найчудовіша пора, все одно хочу скоріше закінчити школу. І я знаю, що потім буду мріяти про повернення в цей час. Адже навіть наші батьки завжди кажуть, що шкільні роки найкращі і безтурботні, а переживання з приводу вчинених або незроблені домашніх завдань дріб’язкові у порівнянні з тим, що нас чекає попереду.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Б
2. Г
3. В

Удачі))))
Ответ
Ответ оставил: Гость
Золоту рибку називають золотою тому,що вона має золотий відтінок ,в неї маленькі оченята блакитного кольору ,вона дуже гарна


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Скласти казку про зайчика і горобину.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube