Категория
Українська мова, опубликовано 26.02.2019 02:40

Скласти невелику розповідь про мої обов'язки в родині.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
    скласти розповідь про обов'язки в родині можна так:

    у мене велика та дружна родина. основа благополуччя нашої сім’ї – це підтримка та взає. у кожного з членів нашої родини є свої обов’язки. обов’язки маю і я. так, кожної суботи я разом з батьком ходжу на ринок. я йому донести важкі пакети. також я обов’язково прибираю свою кімнату самостійно. я вважаю, що це полегшує життя моїй матусі.

    кожну неділю ми з батьками збираємося за великим столом. бути поряд з усіма членами родини дуже затишно. після вечері я мамі з миттям посуду. окрім цього, кожного дня з ранку я вигулюю нашу собачку флору. доки матуся готує сніданок, ми з флорою гуляємо близько двадцяти хвилин. ось такі мої і обов’язки.

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мої обов'язки у сім'ї кожен член родини повинен мати свої обов'язки, і це правильно. не звалювати ж усю роботу по дому на мати, яка, до речі, ще й працює?   у нашій сім'ї діє правило: насмітив - убери за собою. ми з братом змалку прибирали за собою свої іграшки, а зараз по черзі прибираємот у своїй кімнаті.  щодо моїх обов'язків, то з собакою гуляю вранці і ввечері тільки я. а ще ми з братом миємо посуд та прибираємося, щоб мама і тато прийшли з роботи у чисту оселю. до того ж, я вже трохи вмію готувати і можу зробити якусь просту страву. коли мама з татом затримуються на роботі, я готую вечерю: наприклад, жарю картоплю та розігріваю котлети. мій молодший брат теж вчиться по дому і багато чого вміє.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я думаю,що так1.Лінь,2.олень
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ответ 88.Или же я не правильно понял
Ответ
Ответ оставил: Гость
Салам как дела? что делаешь?


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Скласти невелику розповідь про мої обов'язки в родині.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube