Категория
Українська мова, опубликовано 20.03.2019 11:00

Скласти речення зі словами: ексклюзивний, респектабельний, трилер, дайджест, толерантність, консолідація, міленіум, саміт, гендерний

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ексклюзивна вистава на гендерну тематику відбудеться в респектабельному центрі "міленіум". толерантність - ознака сучасного розвиненого суспільства. маркетологи ві перевагу слову міленіум  напротивагу тисячоліттю. консолідація правових актів  - основна тема саміту. я люблю дивитися триллери. короткий огляг інформації з різних джерел називають дайджестом. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Із моменту виходу в прокат славнозвісного «Тараса Бульби» минуло вже багато років. Але, переглядаючи портрет Богдана Сильвестровича Ступки, щоразу ловлю себе на думці, що саме в образі цього чоловіка можна побачити чи не всю історію українського кінематографу. А ви коли-небудь звертали увагу на його зовнішність? Особисто я бачила багато гарних людей, але такого, як Богдан Ступка, не зустрічала ніколи. Це той випадок, коли роки лише прикрашають чоловіка. Риси та вираз обличчя Богдана Ступки пам’ятає кожен, його неможливо забути. Що, на вашу думку, є дзеркалом людської душі? Відповідь однозначна – очі! Зверніть увагу на його очі. В них, напевно, можна побачити всю ту глибинність і мудрість, якою володів актор. Трішки сумні, проте з якоюсь внутрішньою культурою думок і почуттів. А над очима нахмурені густі брови, що непокірно нагадують про сиві літа. Особливістю його зовнішності є великий широкий ніс і вуса з бородою, яку Богдан Сильвестрович голив тільки для чергової неперевершеної ролі. Його обличчя всипане зморшками. Проте ці зморшки тільки підсилюють мудрість і міць талановитого артиста. На портреті Богдан Ступка схилив голову на руку і, з виразним поглядом, про щось думає. Це підкреслює його сильний характер, справляє гарне враження. Тому для мене Богдан Сильвестрович назавжди залишиться мегаталановитим актором із своєю індивідуальністю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Колосок 1-2 клас завдання 4.Б ( кульбаба ).
Ответ
Ответ оставил: Гость
В Настане день, настане час, і розіллється знов медами земля, що освятив Тарас своїми муками - ділами.
1 речення з 2 зв"язане безсполучниковим зв"язком, 2 і 3 - судрядним, а 3 і 4 - підрядним зв"язком.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Скласти речення зі словами: ексклюзивний, респектабельний, трилер, дайджест, толерантність, консолідація, міленіум, саміт, гендерний... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube