Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Скласти цікаву історію про життя ваших домашніх тварин

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
На мою думку, кожна тварина не дивлячись на її умови життя , а іноді виживання має свій характер. підтвердити це твердження можу орхарактеризувавши поведінку  моєї улюбленці- кицьки джессі.   одного разу, коли мені довелося спостерігати за нею , я побачила, що моя кицька дуже любить полювати, незважаючи на те , що вона живе у квартирі.на дачі характер моєї улюблениці овсім змінюється, оскільки у місті вона цілий день спить, а тут заходить до будинку лише у випадку,коли хоче їсти.напевне, саме за це я люблю джессі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Но-Вий Лі-то-пис
За-пи-та-ння
О-ди-над-ця-ть
Ки-да-ти
Діа-лог
Кі-ло-ме-тр
Лег-кий
Чо-тир-над-ця-ть
Ко-рис-ний
Сто-ляр
Ответ
Ответ оставил: Гость
Турботливий
ето по украински

Ответ
Ответ оставил: Гость
Колись були два хлопця Микита й Пертро. Ось бачать дідусь йде старий вже,він у них питає-куди ж мені іти до червоного магазину? Я вже старий та нічого не бачу.Товариші ще незнали де він але тут Петро скрикнув-Там на право! дідусь пішов.Микита питає-чому ти не сказав правди що ще не знаєш де він? -Так треба було щось сказати.-Тай правда мудрий мовчить а дурний говорить.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Скласти цікаву історію про життя ваших домашніх тварин... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube