Категория
Українська мова, опубликовано 18.03.2019 14:40

Скласти твір мініатюру на тему: мій перший день у новій школі.іть дуже треба на завтра

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Хвилюючись, я захожу у нову школу. певно, тут я найду нових друзів, хороших однокласникі йду коридором у свій клас. захожу і зразу хвилювання кудись зникає, а на душі стає легко. великі вікна були відчиненими і через них у клас потрапляло свіже повітря і сонячне тепло. мої нові однокласники уже тут.  хтось сидить за партами, хтось ще гуляє по шкільному  подвір'ї. одна дівчинка піднімає свою голову і дивиться на мене. вітається зі мною і посміхається. я швидко вибираю собі нове місце і сі за парту. лунає звук дзвінка. розпочинається дзвінок. я знайомлюсь з новими вчителями, стараюся вливатися в навчальний процес. деколи помічаю на собі  погляди нових товаришів. на перерві ми знайомимось. всі такі лагідні, привітні якось так і пройшов мій перший день у новій школі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Класовод. Діти! Сьогодні наше заняття розпочне урочиста й горда українська пісня.

Звучить фрагмент аудіозапису народної пісні «Ой у лузі червона калина».

Ой у лузі червона калина похилилася.

Чогось наша славна Україна зажурилася.

А ми тую червону калину підіймемо.

А ми нашу славну Україну розвеселимо!

II. Розкриття теми заняття

Класовод. Наша Україна — край мальовничий. Дивовижна природа рідного краю знайшла відображення в народних обрядах, традиціях, у нашій історії і творчості. Так, синій вічнозелений барвінок вважають символом життя, плакучу вербу — символом тяжкої жіночої долі, соняшник відображує тепло й сонце. Але, мабуть, немає в нашому краї рослини, яку шанували б більше за пишну, червону калину.

Ответ
Ответ оставил: Гость
[л]-пригол дз мяк буква ел
[й]-пригол дз тв буква йот
[у]-гол ненагол буква у
[о]-гол нагол буква о
[в]-пригол глух тв буква ве
[й]-пригол дз тв 
[у]-гол неналол

Ответ
Ответ оставил: Гость
Відомий лікар-стоматолог, відважний льотчик-випробувальник, поважний дідусь-пенсіонер, славна Україна-мати, місто Олександрія, річка Дніпро, озеро Байкал, ягода малина, дерево клен


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Скласти твір мініатюру на тему: мій перший день у новій школі.іть дуже треба на завтра... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube