Категория
Українська мова, опубликовано 18.03.2019 16:00

Сміслові відношення між частинами складнних речень

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Смислові відношення між частинами складносурядного речення смислові відношення засоби зв’язку приклад єднальні єднальні сполучники і шумить діброва, і синіє шлях, і дзвенить дніпрова хвиля у дротах (в. бичко). причино-наслідкові єднальні сполучники орач торкнеться до чепіг руками — і нива дзвонить темним сріблом скиб (і. нехода). єднально-перелічувальні єднальні сполучники і полки прийшли зі сходу, стали табором у місті, і з дунаю синю воду брали відрами танкісти (л. первомайський). протиставні протиставні сполучники ти гукай не гукай, а літа не почують (б. олійник). розділові відношення взаємовиключення розділові сполучники фронт мовчав, чи його не чути було за вітряницею (о. гончар). чергування дій, явищ або їх послідовна зміна розділові сполучники то пронесеться над болотом чайка, то промайне бистрий чибіс і грудкою впаде в ситу землю 
Ответ
Ответ оставил: Гость
11klassov там поищи может быть найдешь
Ответ
Ответ оставил: Гость
Знаменитий актор театру і кіно Богдан Сильвестрович Ступка.Зріст 179см.Середньої тілобудовки.Дуже імпозантної чоловік.Квадратна форма обличчя.Лице такої форми створює враження чоловічої сили.Риси обличчя виразні.Волосся сиве,рідке.Густі брови місяцеподібні.Пронизливі карі очі,розумний погляд.В його погляді немає ні фальця,ні лукавості.Ніс масивний,приплюснутий.Вуса сиві і схожі на ті ,що були у козаків.На лиці присутня щетина,схоже,що він не голився три дні.Губи товсті,блідо-рожевого кольору.Шия товста,присутнє друге підборіддя.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сестра лягла спати наївшись.2) хлопчик лікуючий їв 5 лимонів.3) кошеня жалібно мовчало


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Сміслові відношення між частинами складнних речень... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube