Категория
Українська мова, опубликовано 16.04.2019 15:50

Составить на укр. 7-10 реч. що в в житти людыни найциннише

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
«різдвяна пісня у прозі». що в житті людини найцінніше?

у «різдвяній пісні у прозі» ч. діккенса показаний старий жадібний чоловік. у нього немає власної родини, дітей, і він зовсім не радіє найкращому святу — різдву. у скруджа є все. він багатий, у нього є торгова спілка, він вміє заробляти гроші. справді, без грошей не буде і свята, бо ні за що буде купити подарунки чи накрити святковий стіл. гроші дуже потрібні усім. бідність та убогість дуже неприємні. у цьому творі чарльз дік-кенс показав, які потворні «бідність» і «темнота».

вони змальовані у вигляді маленьких діток, але діти ці потворні, зморщені, худі, обдерті. ось така неприваблива бідність. ніхто не хоче бути нещасним. але скрудж нічим не кращий за цих потвор. він хоч і багатий, але поводиться, як бідний, бо економить на всьому, і в нього немає ні свята, ні подарунків. справжнє щастя скрудж пізнав, коли зумів зробити гарні справи. подарував родині боба великого індика, а сам відправився в гості до племінника. він став посміхатися й робити добро. від цього на душі в нього потеплішало, і різдво стало його улюбленим святом.

мені здається, що найцінніше в житті — це наші рідні. я хочу, щоб мої мама й тато, брат, бабуся, тітка були завжди здорові й посміхалися. коли ми збираємося разом, навіть без подарунків, але з гарним настроєм — це найцінніше для мене. добре, що скрудж зрозумів свої помилки та встиг їх виправити.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Додержати слова, оволодіти ситуацією, опанувати професію, називати імена, радіти успіхам, звернутися за адресою, надсилати адресу,мешкати за адресою, спілкуватися інтернетом, згідно закону, півтора року.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кровi снастi нехворощi емалi подорожi смiливостi вживанiстi знань мати
Ответ
Ответ оставил: Гость
Прикметник яке яку якого


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Составить на укр. 7-10 реч. що в в житти людыни найциннише... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube