Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

!
Написати переказ до тексту
"Часто доводится чути: "Навіщо ті вірші? Кому здалася ваша поезія?
Будь-яку думку чудово можна висловити прозою. І простіше, і зрозуміліше.
Ніж витрачати на оті поезії час, краще в комп'ютерну гру пограти!
І швидкість реакції потренуєш, і задоволення отримаєш!"
Та невже авторові цих слів не доводилося переживати від поетичних рядків потрясіння? Невже він ніколи не брав на самоті збірочку віршів і вдумливо не прочитав дві-три поезії? Невже отримане від їх читання задоволення можна порівняти з хай і цікавою, але такою бездушною грою?
Поезія- звучання душі, адже душа не буває німою! Поезія пробуджує смуток і радість, заспокоює або викликає або викликає біль. Вплив поезії на людину неможливо передати словами. Вона -- віддзеркалення розмаїтого духовного світу.
Знаєте давньогрецьку легенду про гору Парнас? На ній щовесни водили танки сестри Аполона. Це -- музи, прекрасні юні богині. Кожна з них була покровителькою котрогось виду мистецтва. Музи співали, Аполлон же перебирав струни своєї золотої кіфари.
Звичайно, кожен чув вислів "зійти на Парнас". Це означає --дорівнятися талантом до муз та Аполлона.
Якось музи співали так гарно, що вся природа застигла від зачарування, а гора Гелікон почала швидко рости й доросла до неба. Тоді олімпійські боги наказали крилатому коневі Пегасу повернути гору на місце. Кінь ударивкопитом й утоптав гору в землю. На місці удари забило джерело. Його чудодійна вода надавала поетам натхнення й наснаги.
Може, комусь із вас відомий смак води цього джерела. Може , хтось пробує віршувати? Це чудово. Проте не забувайте, що навчатися римувати -- що не значить стати поетом. Тому не поспішайте кожен св\творений вами рядок читати товаришам або надсилати до редакції. Поети пишуть не заради слави, а для душі. "

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
M=0.5кг             q=cm(t2-t1)   t=0                     q=0.5*4200=2100дж c=4200 q=?  
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пунктограми - це знаки пунктуаційної системи (крапка, двокрапка, три крапки, кома, крапка з комою, тире, знак питання, знак оклику)
Ответ
Ответ оставил: Гость
[л]-пригол дз мяк буква ел
[й]-пригол дз тв буква йот
[у]-гол ненагол буква у
[о]-гол нагол буква о
[в]-пригол глух тв буква ве
[й]-пригол дз тв 
[у]-гол неналол

Ответ
Ответ оставил: Гость
Перевірочне слово "мИнулий"


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: ! Написати переказ до тексту "Часто доводится чути: "Навіщо ті вірші? Кому здалася ваша поезія? Будь-яку думку чудово можна висловити прозою. І простіше, і зрозуміліше. Ніж витрачати на оті поезії час, краще в комп'ютерну гру пограти! І швидкість реакції потренуєш, і задоволення отримаєш!" Та невже авторові цих слів не доводилося переживати від по... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube