Категория
Українська мова, опубликовано 17.02.2019 13:50

Іть будь-ласка. заздалегідь дякую! за зразком цієї листівки склади вітання своїм друзям. листівка - любі діти! з новим роком! гарних вам успіхів у навчанні! міцного
здоров'я! веселих зимових канікул! дід мороз.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
В мого дідуся,ще не відремонтована кімната в новій квартирі.

Вчасно не скошене жито -не знаю,вибач...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Багато людей сприймають всі свята з точки зору власного вільного часу, зайвого вихідного дня і можливості розслабитися в компанії друзів. З одного боку, бажання відпочивати є для людини природним і нормальним. З іншого боку, свята встановлюються не просто так, іноді вони мають велике духовне, моральне та етичне значення для людини. Думається, що одним з таких свят є Різдво. Ні для кого не секрет, що Різдво символізує народження Христа. Христос в свою чергу є релігійним персонажем. Саме з цієї причини я можу зіставити значення цього свята зі значенням релігії в житті людини. Думаю, що саме таке зіставлення буде найбільш правильним.
Ответ
Ответ оставил: Гость
. Зая
Заєць-це невелика дика тваринка. В неї довгі рухливі вуха на видовженній мордочці. Глаза в зайця косять. Це необхідну для того, щоб ця беззахисна тваринка бачила все навкруги.
Ответ
Ответ оставил: Гость
У мене була зелена ручка. я перемогла так що не заздри. я переконана що все у світі йде на краще. хмари насувалися наче великі хвилі. хоч і не рідний він але добра душа.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Іть будь-ласка. заздалегідь дякую! за зразком цієї листівки склади вітання своїм друзям. листівка - любі діти! з новим роком! гарних вам успіхів у навчанні! міцногоздоров'я! веселих зимових канікул! дід мороз.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube