Категория
Українська мова, опубликовано 03.03.2019 03:30

Іть дописати твір"вірна подружка". оленка і іринка-подружки.дівчатка живуть в одному будинку,вчаться в одному класі.якось іринка захворіла.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
        продовження. оленка занепокоїлась, чому подруга не прийшла до школи. по закінченню уроків оленка пішла до іринки додому. двері відчинила ірина мама і сказала, що дочка застудилася. олена пройшла до кімнати і почала розповідати подрузі про день, проведений у школі. сказала, що без іринки ії дуже скучно, і щоб та скоріше одужувала.   на другий день оленка знову провідала подругу. залишила їй є завдання.   через три дні іринка стала краще почуватися і прийшла вже до школи. оленку вона вважає вірною подружкою, бо та про неї не забувала і піклувалася.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Нужно уточнять с чем именно помочь.
Ответ
Ответ оставил: Гость
                      "Літня ніч, і, ніби в морі..."
Літня ніч, і, ніби в морі,
Порозкидані вогні,
В темнім небі сяють зорі
Віковічно мовчазні...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тебе в этом никто не поможет. Так как ты личность, а каждую личность может осчастливить разные вещи.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Іть дописати твір"вірна подружка". оленка і іринка-подружки.дівчатка живуть в одному будинку,вчаться в одному класі.якось іринка захворіла.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube