Категория
Українська мова, опубликовано 30.01.2019 17:10

Іть найти твір-опис природи за власним спостереженям

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Двое суток - 48 часов 48+9=57 часов 57•805=45885
Ответ
Ответ оставил: Гость

                                                                    дуб

широко розкинув міцне гілля величезний крислатий дуб. його верхівка високо в небі розчісує хмарам коси.

скільки йому років? глибокі зморшки проорали його кору. цьому дубу вже понад 400 років. він був свідком багатьох подій. повз нього проносились урагани битв. дуб гордо стоїть на узліссі. ніякий вітер не в змозі обірвати його темно-жовте, аж руде, довгасте листя. він, немов вартовий, охороняє тишу осіннього лісу.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Держи должно бить очень хорошо
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гуси лебеді летіли ,та гумоніли ,дуже голосно
Ответ
Ответ оставил: Гость
У моєї бабусі є собака. Це велика середньоазіатська вівчарка, яка має кличку Рекс.
У нього довга густа шерсть білого кольору, на спині злегка завихрена. Голова велика, мордочка видовжена, звужена до носа. Очі у Рекса темні і розумні. Дивиться він на всіх пильним, уважним поглядом. Стрункі довгі ноги заросли гладенькою шерстю. Хвіст коротенький, а з нього хвильками спадає шерсть. Рекс великий і сильний, та характер має добрий і спокійний. І хоча він уже дорослий, любить гратися з м’ячиком, бігати зі мною наввипередки. Мені подобається Рекс, і я залюбки з ним граюся.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Іть найти твір-опис природи за власним спостереженям... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube