Категория
Українська мова, опубликовано 13.03.2019 20:10

Іть! відредагувати речення: 1)підписку на газети й журнали можна оформити на протязі двох місяців. 2)цей поет являється одним із найбільш відоміших постатей у теперішньому літературному процесі. 3)підійшовши до класу, його
очі широко розплющилися від здивування.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1)підписку на газети й журнали можна оформити на протязі двох місяців. => передплату на газети й журнали можна оформити протягом двох місяців. 2)цей поет являється однією із найбільш відоміших постатей у теперішньому літературному процесі. => цей поет є одною із найбільш відоміших постатей у теперішньому літературному процесі. 3)підійшовши до класу, його очі широко розплющилися від здивування.    => підійшовши до класу, він широко розкрив очі від здивування.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А що зробити?
амитолльтнаавссмммм
Ответ
Ответ оставил: Гость
Життя,небо,дорога,спадок,діалог,дівчина,хліб,зошит
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я люблю їсти спагетті
Або Я щодня їм спагетті.
Щось таке


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Іть! відредагувати речення: 1)підписку на газети й журнали можна оформити на протязі двох місяців. 2)цей поет являється одним із найбільш відоміших постатей у теперішньому літературному процесі. 3)підійшовши до класу, йогоочі широко розплющилися від здивування.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube