Категория
Українська мова, опубликовано 28.01.2019 18:10

Іть) висловіть власну точку зору, щодо можливості впровадження другої державної мови (російської) в україні. потрібно для твору

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

проблема впровадження другої державної мови в україні з кожним днем тривожить все з більшою силою. чи захоче кожен громадянин говорити російською мовою, чи ми патріоти україни, патріоти нашої незалежної, суверенної держави будемо терпіти, я б навіть сказала це приниженя української нації. чому б це і російській федерації не зробити українську мову своєю другою державною, чому ми українці повинні підкорятися цій безглуздій і не потрібній справі? я давно думала над цим і дійшла висновку, що ніяка інша мова не зможе замінити мені моєї рідної, солов'іної, незалежної, так так саме незалежної мови, яка нікому не повинна нічого доказувати. отже, я категорично проти впровадження російської мови, як другої державної в україні. ми українці і повинні говорити, шанувати, плекати, гордитися своєю материнською мовою, бо саме з неї ми можемо вилікувати, зробити радісно на душі, освідчитись. тому, не забуваймо, хто ми, де народились, і саме якою мовою повинні розмовляти.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я бы помогла, но на егэ тебе никто не сможет помочь
Ответ
Ответ оставил: Гость
А)-а
Чернігова, гектара, передала.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Розізлитися
позленіти
посіяти
під*їжджати
відремонтувати
усміхнутися
рекомендувати
посадити
розірвати
підняти
прочитати 
розпочати
тремтіти


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Іть) висловіть власну точку зору, щодо можливості впровадження другої державної мови (російської) в україні. потрібно для твору... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube