Категория
Українська мова, опубликовано 13.03.2019 12:00

Текст міркування на тему: навіщо нам бібліотеки

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Біліотека - це незвичайне місце, в якому забуваєш про цас про те хто ти, в якому столітті живеш. коли я заходжу в бібліотеку я зразу ж відчуваю дивний, але водночас чарівний запах нових книжок. я дуже люблю бібліотеки, там я можу знайти цікаві книжки.мені дуже подобається читати і дізнаватися про щось нове. кожна книга особлива. я прочитала вже багато і з кожної книжки я дізналась те, що я шукала протягом багатьох років. для мене бібліотека - це машина часу, оскільки я можу взяти книжку і читаючи її потрапити в зовсім інший світ. найбільше я люблю історичні книжки. з них я можу дізнатися про те, що було колись і порівняти з сьогоденням. мені цікаво як люди жили колись, спілкувались один з одним, яким був їх одяг, як вони відпочивали, як проходила війна тоді. нажаль війна дуже болюча тема для україни протягом багатьох столітть. війна прийшла знову. думаю в майбутньому наші онуки прийдуть в бібліотеку і будуть читати про нашу війну, як казку. я хочу щоб вони знали що таке війна тільки з книжок, а не з власного досвіду.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема легенька можна самим легко підказку щоб читати за книжок ми розвиваємось,розумнішаємо,розвиваєм
Ответ
Ответ оставил: Гость
Природа-це найкращий друг.Вона одягає різні плаття кожного року.Природу потрібно берегти як святий оберіг.Вона чарує нас своїми чудовими  барвами.Але дехто не береже природу і ставиться до не ї погано.Вона не дякує тим хто не береже її ,а ображається.Любіть природу,шануйте,піклуйтеся та дякуйте їй,бо без не ї ми ніхто!
Ответ
Ответ оставил: Гость
На другу о!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Білка побачила її і забрала у своє темне,але тепле і затишне дупло.Там шишка побачила своїх подруг і вони,разом з білкою,добре перезимували.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Текст міркування на тему: навіщо нам бібліотеки... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube