Категория
Українська мова, опубликовано 02.03.2019 03:10

Текст-розповідь про прочитану книжку

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ось  що у нас вийшло. отримали 12б.     "одного  разу під час подорожі до міста ми з мамою зайшли до книжкової  крамниці.  там  на поличці стояла гарна книга. вона мені і матуся мені її купила.       повернувшись  до-дому я відразу почала її читати. книга назиається "чарівний ліс".в  ній   багато віршів та декілька оповідань.  в кожному творі описується ліс,  лісові  тварини  та  рослини.  більш  за  все  мені  сподобався  віршик  про  лісовий        світлофор.  це  вірш  де  гриб  мухомор  порівнюється  з  світлофором,  який  є  перейти  стежку  мурахам.            я  ще  не  закінчила  читати  цю  книжку.  мені подобається її читати адже кожна наступна  сторінка це нова цікава  мандрівка  до казкового  лісового  світу."
Ответ
Ответ оставил: Гость
Разум суффикс мный приставка
Ответ
Ответ оставил: Гость
Підігрів від слова підігрівати, тому безафіксний спосіб
Ответ
Ответ оставил: Гость
Після закінчення школи Ступка хотів вступити на хімічний факультет Львівського політеху, проте не пройшов за конкурсом і зрештою опинився на роздоріжжі. Деякий час майбутній актор працював слюсарем у майстерні, фотографом в астрономічній лабораторії, а також куратором джазового колективу Медікус.
Пізніше Богдан Ступка подав документи в драматичну студію при Львівському театрі Заньковецької і став вчитися у найкращих педагогів Західної України. У 1961 році він із відзнакою закінчив навчання і став повноправним членом акторської трупи театру.
У 1978 році Ступка переїхав до Києва та став служити в Київському академічному українському драматичному театрі ім. І. Франка. Паралельно з цим він заочно навчався в Київському театральному інституті Карпенка-Карого, де незабаром отримав спеціальність Театрознавець.

Першою екранною роботою Богдана Ступки стала картина Мир хатам – війна палацам (1970), а вже через рік актор з’явився у фільмі Білий птах із чорною ознакою, який приніс йому першу популярність.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Текст-розповідь про прочитану книжку... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube