Категория
Українська мова, опубликовано 06.04.2019 17:50

Текст розповідь про співучу пір'їнку

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Єна світі дивовижний птах — стрепет. він співає чим, як ви думаєте, діти? він співає крилом. має він у своєму крилі особливу співучу пір'їнку. летить стрепет, і коли захочеться йому співати, то розправляє крила так, що співуча пір'їнка висувається і настроюється на спів. лунає тонкий свист. схожий він і на звучання найтоншої струни, коли по ній водити смичком, і на пісню вітру в тонкій стеблині очерету. та ось трапилось лихо. загубив стрепет співучу пір'їнку. випала вона й упала на землю. захотілось стрепетові поспівати, а співучої пір'їнки немає. маленький сергійко знайшов на землі співучу пір'їнку стрепета, підняв її, побіг — і пір'їнка заспівала. почув стрепет спів своєї пір'їнки, прилетів до хлопчика й просить: — хлопчику, віддай мою співучу пір'їнку. я не можу жити без пісні. повернув сергійко стрепетові співучу пір'їнку. багато років прожив на світі чоловік, що виріс з маленького сергійка. часто він згадував стрепета, думав: «у кожної людини є своя співуча пір'їнка. нещасливий той, у кого такої пір'їнки немає ».
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сивина,думка,життя,хоробрість, читання, чистота, синьоватий, вишня

Так подходит ?)
Ответ
Ответ оставил: Гость
ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧТТТТТТТТТТТТТТТТТТООООООООООООООООООООО
Ответ
Ответ оставил: Гость
ПІДСНІЖНИК - префікс. -суфікс. преф. ПІД, СНІЖ корінь, суфікс Н ИК, основа все слово, закінчення нульове. спільнокореневі слова СНІГ, СНІЖНИЙ


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Текст розповідь про співучу пір'їнку... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube