Категория
Українська мова, опубликовано 14.03.2019 22:55

Тестові завдання з вибором однієї правильної відповіді 1. усі слова пишуться зі знаком м'якшення в рядку: а корис..тю, різ..бяр, різ..ко б т..мяний, добровол..ці, розріс..ся в людс..кість, камін..чик, бат..ків г стіл..чик, їдал..ня, совіст.. д дон..ці, кін..цівка, вуз..кий 2. апостроф не пишеться в усіх словах у рядку: а мор..як, різдв..яний, зв..ялити б брукв..яний, мавп..чий, черв..як в б..язь, мад.яр, пан..європейський г медв..ний, моркв..яний, стеф..юк д грав..юра, розм..якшити, кап..юшон 3. подвоєння й подовження приголосних відбуваються в усіх словах у рядку: а годин..ик, шален..ий, родин..ий б спросон..я, жит..євий, священ..ик в військ..омат, піддаш..я, виніс..я г мід..ю, зран..я, попідтин..ю д затиш..я, стат..я, кам'ян..ий 4. м'який знак не вживається в усіх словах рядка: а п'ятисот, пріс.чин, сторін..ці б шкатул..ці, уман.хький, хорол.хький в колодяз..на, воз..ня, шіст..десят г тон..ше, кін..чик, стіл..чик д піз..ні, уман..щина, жен..шень 5. немає орфографічної помилки в рядку: а в'юнкий, ввічливий, донечина б беззастережний, бюрократ, пів'яблука в краков'як, передмісьтя, радомишльський г польський, і, різбяр д пісня, уманьщина, морквяний 6. усі слова написано правильно в рядку: а у хатинці, вирізблюється, сьомий б плаский, хуторяньці, харківський в цвірінькати, боязко, велетеньські г київщина, женьшень, скринці д емальований, няньчити, гуцульщина.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Знаменитий актор театру і кіно Богдан Сильвестрович Ступка.Зріст 179см.Середньої тілобудовки.Дуже імпозантної чоловік.Квадратна форма обличчя.Лице такої форми створює враження чоловічої сили.Риси обличчя виразні.Волосся сиве,рідке.Густі брови місяцеподібні.Пронизливі карі очі,розумний погляд.В його погляді немає ні фальця,ні лукавості.Ніс масивний,приплюснутий.Вуса сиві і схожі на ті ,що були у козаків.На лиці присутня щетина,схоже,що він не голився три дні.Губи товсті,блідо-рожевого кольору.Шия товста,присутнє друге підборіддя.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Різні-інший
радісні-щасливі
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ёжик наверное. но я неззнаю точна
Ответ
Ответ оставил: Гость
Підмет — це головний, граматично незалежний член речення, що позначає предмет і відповідає на запитання ХТО? ЩО?, дія, стан або ознака якого зазвичай розкривається присуд


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Тестові завдання з вибором однієї правильної відповіді 1. усі слова пишуться зі знаком м'якшення в рядку: а корис..тю, різ..бяр, різ..ко б т..мяний, добровол..ці, розріс..ся в людс..кість, камін..чик, бат..ків г стіл..чик, їдал..ня, совіст.. д дон..ці, кін..цівка, вуз..кий 2. апостроф не пишеться в усіх словах у рядку: а мор..як, різдв..яний, зв..я... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube