Категория
Українська мова, опубликовано 08.03.2019 05:10

Твир миркування" кого я бажаю своим другом"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Існує багато прислів'їв та пісень про те, що таке дружба, яка вона повинна бути і про поведінку справжнього друга. однак повноцінне уявлення про це поняття має лише той, хто був другом і мав його. справжній друг - людина, якій можна довіряти. якщо відбувається щось серйозне, що залишає за собою враження, незабутні відчуття або гіркий досвід, то про це можна розповісти другу. він у свою чергу підтримає і поділиться своїм досвідом або думками з цього приводу у відповідь. він ніколи не стане розповідати іншим і переінакшувати факти - в цьому і полягає дружба. у довірі і підтримці нема кого вузького маленького світу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ябачу своїм другом хорошої людини.напевно як і все я хочу вірного друга,який завжди прийде на ."поводься з людьми так, як хочеш щоб вони поводилися з тобою",я ставлюся до цієї прислів'ї,по цьому я завжди добрий і відкритий з доброзичливими людьми. я так само бачу в дружбі такі якості, як щирість,чесність.хороший друг завжди порадіє за тебе і підтримає у важку хвилину.  насправді,можна довго говорити про якостях які я б хотів бачити у своєму другу.на мою думку,бути хорошим другом це просто.потрібно бути самим собою-адже це так легко.а так само ставитися один до одного з повагою.і тоді буде міцна дружба і багато друзів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пісні іменинник
Зазвучали дієслово
Запові іменинник
Думи іменинник
Мої займенник
І сполучник
Хору іменинник
Виконанні іменинник
У прийменник
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Після закінчення університету він працював вчителем історії.
2. Коливання температури впродовж доби відобразилося на самопочутті тих, у кого порушення тискових норм.
3.Найбільш дотепним був хлопчик в окулярах.

Після перевірки вчительки напиши мені, що було не так)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Що скоріш покласти в сумку?
ну звичайно ж гумку!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Твир миркування" кого я бажаю своим другом"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube