Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Твір на тему Моя кімната твір-опис бажано написати все що знаходиться в твоїй кімнаті але не в деталях можна будьласка твір з комами в мене в кімнаті світло жовті та коричневі штори сірий диван на якому є салатові подушки невеличкий стіл на якому є стенд з моїми найулюбленішими фотографіями різних зірок поличка для книг шкаф мольберт з моїм малюнком розові штори просто просторий велике вікно та комп'ютер

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Вдома у мене є своя кімната. Вона світла і простора. Тут я граю, проводжу час з друзями, вчу уроки, відпочиваю і сплю. Моя кімната квадратна. З великого вікна ллється денний, сонячне світло. Він наповнює все приміщення і створює радісний настрій. На вікні стоять різні квіти. Мені дуже подобається, коли вони цвітуть. Я люблю доглядати за рослинами, поливати їх.



фотокредит — yrok.pp.ua


Поруч з вікном стоїть письмовий стіл. За ним я вчу уроки, готую домашнє завдання. На столі стоїть комп’ютер. Він мені допомагає дізнатися багато нового, а також є великим помічником у шкільних заняттях. На столі стоїть лампа. Вечорами, коли на вулиці стає темно, я її включаю і готуюся до наступного навчального дня в школі. Лампа стоїть з лівої сторони, щоб світло падало на зошит.

Після столу, уздовж стіни стоїть мій невеликий диван. На ньому я сплю, а ввечері дуже люблю пограти з друзями. Ми збираємося в моїй кімнаті, сідаємо на диван і балакаємо про все на світі. На протилежній стороні кімнати стоїть шафа. У ньому зберігаються мої речі. На полицях стоять підручники, художня література, журнали. Я люблю читати, дізнаватися щось нове. На поличках у шафі розташовуються фотоальбоми. Нам з друзями подобається на дозвіллі їх гортати, дивитися, якими ми були ще кілька років тому. Крім фотоальбомів, на поличках знаходяться різні сувеніри, які були мені подаровані друзями або родичами. Вони всі абсолютно різні, несхожі один на інший. Мій шафа дуже місткий. Поруч з ним стоїть фортепіано, адже я займаюся у музичній школі. Мені подобається займатися музикою. У кутку кімнати стоїть гітара. На ній грає мій брат. У нас взагалі музична родина.

Моя кімната мені дуже подобається. Вона дуже затишна. У ній я проводжу значну кількість вільного часу, тому все в ній розставлено і зроблено для зручності та максимального комфорту.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Вдома у мене є своя кімната. вона світла і простора. тут я граю, проводжу час з друзями, вчу уроки, відпочиваю і сплю. моя кімната квадратна. з великого вікна ллється денний, сонячне світло. він наповнює все приміщення і створює радісний настрій. на вікні стоять різні квіти. мені дуже подобається, коли вони цвітуть. я люблю доглядати за рослинами, поливати їх.  фотокредит —  yrok.pp.ua поруч з вікном стоїть письмовий стіл. за ним я вчу уроки, готую є завдання. на столі стоїть комп’ютер. він мені є дізнатися багато нового, а також є великим помічником у шкільних заняттях. на столі стоїть лампа. вечорами, коли на вулиці стає темно, я її включаю і готуюся до наступного навчального дня в школі. лампа стоїть з лівої сторони, щоб світло падало на зошит. після столу, уздовж стіни стоїть мій невеликий диван. на ньому я сплю, а ввечері дуже люблю пограти з друзями. ми збираємося в моїй кімнаті, сідаємо на диван і ємо про все на світі. на протилежній стороні кімнати стоїть шафа. у ньому зберігаються мої речі. на полицях стоять підручники, художня література, журнали. я люблю читати, дізнаватися щось нове. на поличках у шафі розташовуються фотоальбоми. нам з друзями подобається на дозвіллі їх гортати, дивитися, якими ми були ще кілька років тому. крім фотоальбомів, на поличках знаходяться різні сувеніри, які були мені подаровані друзями або родичами. вони всі абсолютно різні, несхожі один на інший. мій шафа дуже місткий. поруч з ним стоїть фортепіано, адже я займаюся у музичній школі. мені подобається займатися музикою. у кутку кімнати стоїть гітара. на ній грає мій брат. у нас взагалі музична родина. моя кімната мені дуже подобається. вона дуже затишна. у ній я проводжу значну кількість вільного часу, тому все в ній розставлено і зроблено для зручності та максимального комфорту.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хлопчùна - наголос на и
Ответ
Ответ оставил: Гость
1) Цей дім зароблений з дерева.
2) Нарешті ми доїхали до селища.
3) Насінину треба в землю кинути.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Золотое сонце,зелёный луг,кровавая троянда,зелёнае яблуко,красное яблуко,чёрная земля,золотые листъя,чорнабелая берёза,душыстее цвиты


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Твір на тему Моя кімната твір-опис бажано написати все що знаходиться в твоїй кімнаті але не в деталях можна будьласка твір з комами в мене в кімнаті світло жовті та коричневі штори сірий диван на якому є салатові подушки невеличкий стіл на якому є стенд з моїми найулюбленішими фотографіями різних зірок поличка для книг шкаф мольберт з моїм малюнко... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube