Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Твір на тему Моя кімната твір-опис бажано написати все що знаходиться в твоїй кімнаті але не в деталях можна будьласка твір з комами в мене в кімнаті світло жовті та коричневі штори сірий диван на якому є салатові подушки невеличкий стіл на якому є стенд з моїми найулюбленішими фотографіями різних зірок поличка для книг шкаф мольберт з моїм малюнком розові штори просто просторий велике вікно та комп'ютер

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
 Перед тим як я розповім що навчили мене батьки , я хочу сказати для них дякую ! Наваіть за те , що вони мене карали .
 Саме най перше , вони навчили мене  розрізняти де добро а де зло . Це дуже важливо знати . Ще вони навчили любити свою рідну мову яку я поважаю , наша країне не ідеальна але мені подобається тут жити . Батьки навили поважати .
 Мої батьки це також вчителі...

Ответ
Ответ оставил: Гость
Надо составить описание семьи с помощью причастий!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Яка романтична подія дощ.
Ответ
Ответ оставил: Гость


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Твір на тему Моя кімната твір-опис бажано написати все що знаходиться в твоїй кімнаті але не в деталях можна будьласка твір з комами в мене в кімнаті світло жовті та коричневі штори сірий диван на якому є салатові подушки невеличкий стіл на якому є стенд з моїми найулюбленішими фотографіями різних зірок поличка для книг шкаф мольберт з моїм малюнко... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube