Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Твір на тему орігамі . У художньому стилі. 2 сторінки

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Речь идет о свободной конкуренции. здоровая конкуренция порождает не только лидеров, но и разнообразие в самом лучшем его виде. это исключительно положительный момент, поскольку не только количественное, но и качественное расширение ассортимента предлагаемых товаров и услуг, скажем, одной линейки, имеет позитивный характер как для производителя, так и для потребителя. одним дает максимизацию прибыли, другим-свободу выбора.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Що таке щастя, кожен розуміє по-своєму, адже кожен з нас — індивідуальність, що має власні інтереси та уподобання. для когось щастя—це мати автомобіль найновішої моделі, добре облаштовану квартиру з меблями, від яких тріщать стіни, та гаманець, наповнений зеленими папірцями —доларами. можливо, це і є якась сота частина щастя. а може, й ні. але, на мій погляд, щастя усе ж таки не в цьому. щастя — це мати вірних, незрадливих друзів, здатних у будь-яку хвилину прийти до тебе на . я знаю, якщо станеться біда, я можу розраховувати на тверду руку друга. він мені порадою, він запропонує реальну . у цей же час мої друзі теж можуть розраховувати на мене. і я їх не підведу, не зраджу. тоді ж що може бути кращим за це товариство, за товариську підтримку? однією з складових частин щастя, на мій погляд, є здоров'я. не маючи його, людина відчуває себе руїною. як відомо, здоров'я неможливо купити за гроші. нехай ти будеш навіть мільярдером, але, не маючи здоров'я, будеш ти радіти своїм грошам? і тільки тоді зрозумієш, що щастя все ж таки неможливо оцінити лише в грошовому еквіваленті. скільки людей страждає від того, що у молоді роки дозволяли собі зайві речі, забуваючи про наслідки — це і нестримне вживання алкоголю, і безмірне паління, дві, а то й три пачки у день! наслідки не чекатимуть, і вже скоро такі люди відчують себе дуже хворими, адже людський організм зроблений не з заліза. тому, я вважаю, що здоров'я потрібно берегти замолоду, щоб у похилому віці не бідкатися та не звертатися до лікарів
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тім- вказівний займенник, М.в одн., означення.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. в
2. г
3. а
4. а- неозначено-особове
б- уз.-особове
в- оз.-особове
г- називне
д- безособове.
Ответ
Ответ оставил: Гость
У струмку тече холодна вода


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Твір на тему орігамі . У художньому стилі. 2 сторінки... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube