Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Твір з вживанням дієприкметникових зворотів на тему Білосніжна зима на порозі !! (!!Плииииииз

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

банковская система это и есть основа в стране.

от твердости банков зависит стабильность в стране.

если бы не было банков - в стране невозможна была бы любая торговля, как внутри страны так и с соседними дружественными странами.

Ответ
Ответ оставил: Гость

зима – чарівна пора року. мені подобається, коли надворі ясна морозна погода та подвіря вкрите снігом. на вікнах з’являються вигадливі малюнки  коли все навкруги стає білим, здається, що ти потрапив у зимову казку. взимку можна кататися на санках, лижах, гратися в сніжки та ліпити сніговиків.

коли взимку надворі сильний мороз, то спочатку навіть не хочеться виходити з дому. проте коли йдеш по засніженій вулиці, а сніг під ногами весело скрипить, на серці стає так радісно! головне в таку погоду – не стояти довго на одному місці. коли рухаєшся – ходиш, бігаєш, катаєшся на санках – замерзнути неможливо!

у  січні ми відзначаємо найцікавіші свята – новий рік та різдво. у цей час збираються всі близькі та друзі, а мама готує смачні страви. мені подобається, коли підчас зимових свят у вікнах усіх квартир мерехтять різнобарвні лампочки. найприємніше в новорічних святах – дарувати та отримувати подарунки. колись я вірив, що їх приносить дід мороз і писав йому листи. проте й отримувати дарунки від батьків дуже цікаво!

зима дарує нам багато краси та веселощів. незважаючи на холоди, можна проводити час з користю для здоров’я, а також   більше уваги приділити своїм близьким людям. а крім того, варто пам’ятати, що зима невічна і скоро прийде тепла, лагідна весна.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Перед мною картина  Монастирського "Запорожець".З першого погляду помітно, що це немолода людина, яка прожила історію свого народу. незважаючи на вік, у нього міцна постава. Обличчя старого запорожця смагляве, обвітрене. Зажурені, сумні очі та задумливий погляд свідчить про біль його народу, що навіки закарбовує у пам*яті. Довгі вуса, оселедець на голові, густі нависні брови - свідчать про немолодий вік та проведене життя у боях нашого захисника народу. у запарожця орлиний ніс із горбиком і пооране зморшками чого, на якому відбились сліди часу і переживань. сильні руки, які тримають зброю, свідчать, що це бувалий воїн, який пережив не один бій у якому були і перемоги, і поразки, це воїн загартований у боях.запорожець одягнений у білу сорочку, темно-коричневу кирею та жупан. його образ довершує велика, гостра шабля, яка разом із воїном пережила і творила історію длдя нас. картина А. Монастирського зображує не лише життя старого запорожця, а і частину нашої важкої долі. Усобі вона несе сумний характер, який не може залишити нас байдужими. адже такі, як цей старий запорожець, віддавали за нас сво життя, щоб ми жили вільно. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
На городі бузина, а в Києві дядько.Дочекався Луки-ані хліба, ні муки.Андрею, не будь свинею, коли Вас люди величають.Дістав Гаврило, аж йому не мило.Ой, сину Давидів, хліб би ся тобі привидів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Розовое вино
Ультрафиолетовая лампа
Ультрамариновый танцы
Это просто песни Элджей, а не ответ, мне нужны баллы. Спасибо))((


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Твір з вживанням дієприкметникових зворотів на тему Білосніжна зима на порозі !! (!!Плииииииз... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube