Категория
Українська мова, опубликовано 22.03.2019 21:00

Твір чому в спілкуванні не можна обійтися без складних речень

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

спілкування – це міст між людьми. ніхто не є всемогутнім чи самодостатнім; у повсякденному житті люди залежать один від одного, потребують та підтримки один від одного. суспільство вимагає співробітництва між людьми. і саме спілкування є цим зв'язком, що є нам передати один одному наші думки, почуття, потреби. спілкування є першим кроком до успішного співробітництва між людьми. за спілкування люди обмінюються думками та інформацією та ідеями.

 

а теперь уявіть собі, що люди спілкуються лише простими реченнями. у такому випадку речення та вислови будуть короткими, примітивними. у такий спосіб неможливо у повному обсязі передавати один одному усю необхідну інформацію, саме тому життя та взаємодія людей між собою стане обмеженою.саме тому кожній людині потрібно працювати над тим, щоб оволодіти таким важливим для нас навиком, як грамотне мовлення, частіше уживати у спілуванні поширені речення, що красиво й повно передаватимуть змість того, що ми хочемо донести до інших.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1)    Історія
2)   Мораль
3)   Експонат
4) кНига
5)еНеїда
6)жИття
7)   Компас
1)Яка наука вивчає минуле людства?
2)Головний висновок байки
3)Зберігається у музеях
4)Найголовніше джерело знань
5)Поема І.Котляревського видана у 1798р.
6)Найцінніше у кожної людини
7)З його допомогою ми визначаємо сторони горизонту
Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя мати завжди вчить мене любити інших людей і завжди говорила відносся до людей так як хочеш щоб відносились до тебе . Я слухаю поради своєї матері , тому що вона ніколи непорадить нічого поганого . Наша вчителька теж вчить поважати людей і нечинити біль іншим . Тому я завжди згадую їх поради і завжди їх дотримуюсь .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хмари, навислі над обрієм здавалися дуже важкими і суворими


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Твір чому в спілкуванні не можна обійтися без складних речень... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube