Категория
Українська мова, опубликовано 14.03.2019 23:30

Твір мініатюра на тему "україна єдина."

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кожна людина з великою любов’ю і душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство, дитинство з дивосвітом-казкою, з материнською ласкою у затишній батьківській оселі. то родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини. то її велике «я», з якого починається людина, родина, батьківщина і вся наша велична й неповторна у світі україна. буває, часом, сліпну від краси. спинюсь, не тямлю, що воно за диво,– оці степи, це небо, ці ліси, усе так гарно, чисто, незрадливо, усе як є – дорога, явори, усе моє, все зветься – україна. така краса, висока і нетлінна, що хоч спинись і з богом говори. україна – неозорі простори рідної землі, що прослалися від карпат до чорного моря. україна – це історія народу, який протягом багатьох років боровся за свою свободу і незалежність. україна – це рідна мова, яка, долаючи перешкоди і всілякі перепони, стала однією з найрозвинутіших мов світу. україна – наша батьківщина. василь симоненко писав: «можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки батьківщину! »
Ответ
Ответ оставил: Гость
А Мова кожного народу - явище давнє.
Б Доля української мови сумна й героїчна водночас.
В Національна мова - це здобуток культури, духовної діяльності певного народу. 
Г Мова - основа культури нації, найбільший її скарб.
У кожному з наведених речень, крім другого після тире можна поставити ЦЕ. У другому реченні іменна частина складеного присудка виражена прикметником (сумна й героїчна), тому тире не ставимо.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Немає такого будинку де немає портрета. На моїй вулиці немає університета.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Эмм, ЭКЗАМЕНЫ вы серьезно? Не, не слышал. Нет а если серьезно то в BRAINLY нет экзамнов и, искать контрольную специально для тебя? (Не пытаюсь оскорбить)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Твір мініатюра на тему "україна єдина."... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube