Категория
Українська мова, опубликовано 12.01.2019 20:00

Твір-мініатюру з прислівями на тему " Мудрість окраса людини"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ми називаємо мудрою ту людину, яка здобула багато знань та зрозуміла істини про життя людей та навколишній світ. але всі ці істини та знання не просто лежать в її голові мертвим тягарем. по-справжньому мудра людина вміє застосувати ці істини у своєму власному житті. а ще вона ладна ділитися ними з іншими. адже інші люди теж потребують знань, щоб втілювати їх для себе.

мудрець вміє розповісти про важливі речі так проникливо, щоб доторкнутися до душі співбесідника. проте він розповідає не всім підряд, а тим, хто справді цього прагне.

мудрість людини – це її розум, ерудиція, стриманість, тактовність. також це вміння іншим, вміння приймати правильні рішення, вміння вийти зі складної ситуації. а ще узяти на себе відповідальність, коли це потрібно.

з давніх-давен люди в суспільстві поважали мудреців. до них приходили за . найчастіше то були старці, адже зазвичай люди набувають мудрості з роками. але мудрістю може володіти й дитина, й молода людина, яка дивиться на світ чистими та ясними очима. яка безпосередньо та правильно відчуває закони навколишнього світу.

люди завжди прагнуть здобути мудрості за вчителів, мислителів. для цього вони тренують свій розум та інтуїцію. вони читають мудрі книжки, спостерігають за оточуючими людьми та природою, займаються міркуванням або ж медитацією.

мудрість – це неначе коштовне каміння. але воно вартує більше, ніж діаманти та інші скарби. недарма у біблейській притчі цар соломон попросив у бога саме мудрості, а не багатства чи чогось іншого.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Розумненький.
Корень-розум
Суф-н
Суф-еньк
Зак-ий.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Це значить що людина все знає
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ответ мой...................


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Твір-мініатюру з прислівями на тему " Мудрість окраса людини"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube