Категория
Українська мова, опубликовано 11.11.2019 20:26

Твір на про як тебе не любити києві мій ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Місто київ — столиця україни. київ з любов'ю називають і красивим містом, і давнім, і сучасним, і величним. як відомо, особливо чарівним київ буває весною, коли буйна зелень уривається у місто. усі знають київ як місто квітучих каштанів. весною на очах у киян наливаються, ростуть та цвітуть трави й квітки. кияни замиловуються та пишаються своїми парками й бульварами. і хто хоч раз побуває у києві, той з великою любов'ю згадує про це місто, хоче ще приїхати до нього.

кияни та гості міста полюбляють прогулюватися по головній вулиці столиці — хрещатику, який після реконструкції викликає захоплення. а як прикрашає столицю могутній дніпро та мости, перекинуті через нього.
у києві збереглися унікальні історичні пам'ятники архітектури. це і софійський собор, і києво-печерська лавра, і фрагменти золотих воріт, і багато ще соборів та церков.
київ є центром науки, освіти, культури та промисловості. в навчальних закладах вчитися дуже престижно. місто київ є одним з небагатьох міст україни, де функціонує метро.
я дуже радий, що столицею україни є таке славетне місто, котре я дуже люблю. нехай у віках процвітає наше улюблене місто!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Подготовка животных к зиме?
Ответ
Ответ оставил: Гость
ВСмысле перевод можно ???
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. одночасність - г,
2. послідовність - д,
3. протиставлення - а,
4. чергування явищ - в


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Твір на про як тебе не любити києві мій ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube