Категория
Українська мова, опубликовано 24.08.2019 11:10

Твір на тему "найкращій запах у моєму житті"
сочинение на тему "лучший запах в моей жизни"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя маленька сестричка непосида; Тому що, вона непосида; Тяжка її доля, зажери; " Ну то й, Насте, лежибока"- весь час бідкалась мати; А бідолага все розгубила;
Ответ
Ответ оставил: Гость
Чемність - це позитивна риса характеру, яка позволяє поводитися з іншими людьми з повагою і розумінням. Особито для мене, чемна людина - це гарно вихована особа, з високою освідченістю та моральними цінностями, багатим внутрішнім та духовним світом. Для сучасного світу така людина - це велика рідкість. У нашому житті вживаються слова, які необхідні для всіх нас і часом роблять дива з тими, до кого вони звернені. Правила хорошої поведінки вигадані не для ускладнення нашого життя, вони походять із життя доброзичливих, ввічливих, уважних, а отже, вихованих, культурних людей.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Музична школа, прокидатися від сну, відповідь на запитання правильна, зовнішній вигляд, звільняти з роботи
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кожна людина наділена уявою. Ще з раннього дитинства уява починає володіти нашими думками. Вона представляє перед нами картини майбутнього й минулого, існуючого та фантазійного. Уява -  це ніби пензель, завдяки якому ми можемо намалювати речі та явища, яких ще ніколи не бачили.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Твір на тему "найкращій запах у моєму житті" сочинение на тему "лучший запах в моей жизни"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube