Категория
Українська мова, опубликовано 27.02.2019 18:00

Твір на тему "у 'мене є мрія побувати в долині троянд"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ялюдина як і у кожного з нас в мене є мрія. усі ми по своєму дивні але, деяких людей об єднує одна спільна думка або уявлення про світ. я теж як і інші маю мрію і як і всі сподіваюся що незабаром вона здійсниться. звістно що одна мрія це лише початок але кожний із нас щось бажає, але якщо у людини є мрія то не треба зупинятися на тому що вона відбудеться сама. так більшість людей і досягло великих успіхів. усе починається з мрії
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хліб — то багатство.....
Все, більше немає де.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя мати завжди вчить мене любити інших людей і завжди говорила відносся до людей так як хочеш щоб відносились до тебе . Я слухаю поради своєї матері , тому що вона ніколи непорадить нічого поганого . Наша вчителька теж вчить поважати людей і нечинити біль іншим . Тому я завжди згадую їх поради і завжди їх дотримуюсь .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Означає, що когось(щось) давно не було. Або дуже швидко утік


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Твір на тему "у 'мене є мрія побувати в долині троянд"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube