Категория
Українська мова, опубликовано 31.01.2019 21:50

Твір на тему зима в художньому стилі

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
      пропоную скласти такий твір на тему "зима" у художньому стилі:     ось і настала морозна та біла красуня-зима. дні стали дуже короткими та холодними. все навкруги засяяло від снігу! хоч стало темнішати рано, але сніг освітлює все навколо. на деревах з'явились тепленькі шубки, які захищають рослини від морозу. щоранку на склі віконця якийсь чарівник малює візерунки. виходиш на вулицю, і сніг весело похрумкує під ногами.      тварини та комашки поховались у теплих місцях. лише деякі пташки не відлетіли у вирій і для них настали суворі часи. люди знають, як важко тим жити у холоді, хто лишився. тому небайдужі підгодовують замерзлих тварин та пташок. хтось піклується про собачок і кошенят, а хтось - про пташечок. зима - чарівна і дуже гарна, але жорстока та нещадна пора року.   
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема «Співець» – краса вранішньої природи, її гармонія. Основна думка «Співець» – уславлення краси природи, оптимістичного світобачення; назва підкреслює основну рису героя твору солов’я – його майстерність у неперевершеному співі
Ответ
Ответ оставил: Гость
Бессердечный нам в школе говорили.
Ответ
Ответ оставил: Гость
-Привіт, подруго, як справи?
-Привіт, все просто чудово! Вчора не могла надивитися на квітку, ПОДАРОВАНУ вами на День народження.
-Я знала, що тобі сподобається. А що тобі подарувала бабуся?
-Книгу. І вона уже ПРОЧИТАНА мною!
-Круто!
-А ти чула вчора тост, ПРОГОЛОШЕНИЙ моїм братом? Це було щось кумедне.
- Ага, я думаю, цей тост був ПРОНИЗАНИЙ любов"ю.
- А як тобі іграшка-подарунок, ПОШИТА Оленкою?
- Це тепер мій НЕВМИРУЩИЙ амулет!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Твір на тему зима в художньому стилі... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube